Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 236237238239240 ... 1612>
Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:39

Savvatiy написав:В контексте комментариев Квестора начинаю присматриваться ка Кредобанку - хотя раньше меня отталкивал их нулевой финрезультат...
По крайней мере, платежи они проводят день в день.

Пропоную думати своєю головою. Та довіряти своїй інтуіції. Зараз банкам буде погано. І всі балачки про "справу честі" чи то Польші, чи будь-якої країни в спасінні українських дочок - не більш, як досужі базікання.
5.5.

Подякував: 45 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:40

Re: Діагноз на 1 травня..

5.5. написав:
квестор написав:"Шпекулянти" вони..., та й іпотекою в активах( і назві ) їм стало незручно хвалитись... і чому це .. :roll:

Вас дивує, що банк, маючи довгі гроші від власників, та слово "іпотечний" в назві, кредитував іпотеку?
В наших банків проблема не в тому, що вони кредитували іпотеку. А в тому, що довгі кредити видавали з коротких депозитів та коротких закордонних кредитів.
А Платінум видав свої, не кредитні (довгі) гроші, в кредит під іпотеку, з нормальною заставою, нормальним позичальникам.
Та ще й зараз має вільні кошти. Тобто не висить над головою проблема повернення грошей, які видані під іпотеку.
Так в чому проблема?

Палата №В- це не проблема ! Це лише більш ризиковано ...але це справді Банк і він ЖИВИЙ ! Проблеми дві :
...донедавна-виключно іпотечна спеціалізація...і будь яка колись нормальна застава зараз вже м"яко кажучи..не дуже нормальна.
..друга і головна - власниками є пул інвесторів які вирішили спекульнути на ризикованому ринку...вважаю , що ризик розчарування в майбутній прибутковості даної інвестиції є високим....з усіма наслідками, себто їх згортанням.. :roll:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:48

квестор написав: ....а от для угорців виживання української доньки є практично питанням життєво важливим.....занадто вона їм "дорога"... :wink:

Квестор, хочу сказать, что политику в отношении Украины диктуют не столько венгры, сколько другие портфельные инвесторы венгерского ОТП – американцы, французы, англичане … т.е от введения ВА в банк, если это будет выгодно, они не покраснеют.
Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:57

Savvatiy написав:В то же время, квестор, у укрсиба балансовый капитал не так уж сильно упал (4590), как у кредо (АЖ 73 миллиона грн) - состоянием на 1 марта 2009
http://tables.finance.ua/ru/finres
А разница в активах "только" в 9 раз.
Конечно, все интеллегентные люди читали Бальзака и знают, что хранцузы жадны,
однако
при прочих равных, падение кредо видится пока более сильным.
Или быть может, Укрсиб мухлюет со списанием?...

Я не згоден...
...за моїми власними спостереженнями полячки красивіші за француженок :!:
..і без варіантів... :wink:

ПС. ..резерви у пропорціях до активів теж були ліпші, отримаємо звітність за квартал порівняємо тенденцію...звідси і "капітальні проблеми"...
...щось усі забули за №1 на ринку іпотеки у хранцуза....а ціни продовжують падати...
..але це добре( що забули) ...бо, він мені теж подобається.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:57

Вопрос по простому, а чё там с морским транспортным ? Может хоть откат заработаете на прогнозе?
Kent

Подякував: 81 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 20:59

Re: Діагноз на 1 травня..

квестор написав:
..друга і головна - власниками є пул інвесторів які вирішили спекульнути на ризикованому ринку...вважаю , що ризик розчарування в майбутній прибутковості даної інвестиції є високим....з усіма наслідками, себто їх згортанням.. :roll:

... почти как в ОТП ... но если доля Всемирного Банка в этом пуле большая - за Платинум можно не переживать
Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:00

Глобальный подход.

К богатству через нищету. Идея в духе глобализма. Разброд и шатание и полное банкротство. наконец то украина приобретет полную независимость от россии ибо ей - россии придется отказаться от притязаний на украину...из за гигантского долга последней. А запад нам поможет денег у него очень достаточно.
Владimir

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:11

Я не згоден...
[/i][/b]хм...я вообще про банки

ПС. ..резерви у пропорціях до активів теж були ліпші, отримаємо звітність за квартал порівняємо тенденцію...звідси і "капітальні проблеми"...
ОК, давайте будем как хочет публиковать статистику Юля.

...щось усі забули за №1 на ринку іпотеки у хранцуза....а ціни продовжують падати...
..але це добре( що забули) ...бо, він мені теж подобається.. :wink:[/quote]
ИМХО, Фортис осилили, осилят и Укрсиб. Как думаете?
Savvatiy

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:11

Kent написав:Вопрос по простому, а чё там с морским транспортным ? Может хоть откат заработаете на прогнозе?
Теж дуже проста відповідь- "критенятко" МТБ має почесний №26 ! ...не думаю, що у їх маркетинговому бюджеті є достатньо коштів МЕНІ на "откат"...і , взагалі, КОЛЕГИ будете хамить піду дочитувати Тойнбі...
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 тра, 2009 21:18

Savvatiy написав:Я не згоден...
[/i][/b]хм...я вообще про банки

ОК, давайте будем как хочет публиковать статистику Юля.

..але це добре( що забули) ...бо, він мені теж подобається.. :wink:

ИМХО, Фортис осилили, осилят и Укрсиб. Как думаете?[/quote]

...так я теж про банки..але ж як уникнути впливу краси ?
...трішки надірвався...17% капіталу отримала держава....взагалі мені, особисто, ці поглинання не подобаються...сам же Фортіс на цьому і згорів разом з Королівським Шотландцем....
квестор

Профіль

#<1 ... 236237238239240 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор