Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman писал(а):тобто на 200 000 (яка була в БС) від ФГФВО лише плани на покупку на (О)КРЖН, а 10000+ фіг понесу в БС, щоб вона засвітилася перед яйценюком і щоб в нього поблігли слюнька на 30% податку.
Правильно, купити цоколь за 200 000 і принципово не робити там ремонт, не купляти меблі, побутову техніку. Нехай у Яценюка слина тече.
Якбы Флаймен не був божевільним і не тримав би заощадження по перше в гривні а по друге в банку то на сьогодні у нього на руках було б близько 25000у.о = однокімнатна квартира в Одесі з видом на море (наприклад "Набережний Кварталл" по таким цінам. А може навіть щось і краще (ближче до літа 2015)
Яка гривня?! 10% було в гривні у 2013, а зараз менше 5%, і то для поточних потреб. Не хочу Одесу, хочу (О)КРЖН, може Львів. А ще краще Кракув або Вроцлав або Варшава. Який пророк в кінці 2013 думав, що буде Чувокуня - всьо, девал до ПА20? Тицніть пальцем. Дурний був, що вірив НБУ який обіцяв "рятувати" банки з 20великих. Дурний був, що довіряв держваві Україна, яка мене намахала.
flyman писал(а):Яка гривня?! 10% було в гривні у 2013, а зараз менше 5%, і то для поточних потреб. Не хочу Одесу, хочу (О)КРЖН, може Львів. А ще краще Кракув або Вроцлав або Варшава. Який пророк в кінці 2013 думав, що буде Чувокуня - всьо, девал до ПА20? Тицніть пальцем. Дурний був, що вірив НБУ який обіцяв "рятувати" банки з 20великих. Дурний був, що довіряв держваві Україна, яка мене намахала.
Короче, был он мал и глуп, и не видал больших залу.... гм...90-х)))
flyman писал(а):Яка гривня?! 10% було в гривні у 2013, а зараз менше 5%, і то для поточних потреб. Не хочу Одесу, хочу (О)КРЖН, може Львів. А ще краще Кракув або Вроцлав або Варшава. Який пророк в кінці 2013 думав, що буде Чувокуня - всьо, девал до ПА20? Тицніть пальцем. Дурний був, що вірив НБУ який обіцяв "рятувати" банки з 20великих. Дурний був, що довіряв держваві Україна, яка мене намахала.
Короче, был он мал и глуп, и не видал больших залу.... гм...90-х)))
учи арифметику, ящо перцю за 40, та він 90і бачив?