Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:тобто на 200 000 (яка була в БС) від ФГФВО лише плани на покупку на (О)КРЖН, а 10000+ фіг понесу в БС, щоб вона засвітилася перед яйценюком і щоб в нього поблігли слюнька на 30% податку.
Правильно, купити цоколь за 200 000 і принципово не робити там ремонт, не купляти меблі, побутову техніку. Нехай у Яценюка слина тече.
Якбы Флаймен не був божевільним і не тримав би заощадження по перше в гривні а по друге в банку то на сьогодні у нього на руках було б близько 25000у.о = однокімнатна квартира в Одесі з видом на море (наприклад "Набережний Кварталл" по таким цінам. А може навіть щось і краще (ближче до літа 2015)
Яка гривня?! 10% було в гривні у 2013, а зараз менше 5%, і то для поточних потреб. Не хочу Одесу, хочу (О)КРЖН, може Львів. А ще краще Кракув або Вроцлав або Варшава. Який пророк в кінці 2013 думав, що буде Чувокуня - всьо, девал до ПА20? Тицніть пальцем. Дурний був, що вірив НБУ який обіцяв "рятувати" банки з 20великих. Дурний був, що довіряв держваві Україна, яка мене намахала.
flyman написав:Яка гривня?! 10% було в гривні у 2013, а зараз менше 5%, і то для поточних потреб. Не хочу Одесу, хочу (О)КРЖН, може Львів. А ще краще Кракув або Вроцлав або Варшава. Який пророк в кінці 2013 думав, що буде Чувокуня - всьо, девал до ПА20? Тицніть пальцем. Дурний був, що вірив НБУ який обіцяв "рятувати" банки з 20великих. Дурний був, що довіряв держваві Україна, яка мене намахала.
Короче, был он мал и глуп, и не видал больших залу.... гм...90-х)))
flyman написав:Яка гривня?! 10% було в гривні у 2013, а зараз менше 5%, і то для поточних потреб. Не хочу Одесу, хочу (О)КРЖН, може Львів. А ще краще Кракув або Вроцлав або Варшава. Який пророк в кінці 2013 думав, що буде Чувокуня - всьо, девал до ПА20? Тицніть пальцем. Дурний був, що вірив НБУ який обіцяв "рятувати" банки з 20великих. Дурний був, що довіряв держваві Україна, яка мене намахала.
Короче, был он мал и глуп, и не видал больших залу.... гм...90-х)))
учи арифметику, ящо перцю за 40, та він 90і бачив?