Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Уважаемый Haza! Разобрался.. Случайно поставил галочку в BankID. Еще раз спасибо за столь полезную программу! С наступающим Вас! Если не секрет, вы с какого города?
Спасибо автору за полезную и потому нужную программу. Подскажите пожалуйста, как в ней делать пополнение депозита? Набираю здесь в поиске пополнение и ничего полезного не нахожу.
atospartos В параметрах рахунку відмічаєте можливість поповнення потім натискаєте кнопку "+" біля таблиці з рухом коштів по рахунку http://fotohost.org/images/a145fa48-24kB.png
ВСЕХ С НАСТУПАЮЩИМ НГ! Удачи, здоровья, счастья и благополучия! А Маэстро творческого вдохновения и удовлетворения от труда, ну как впрочем и нам всем!
Я помітив, що в статистиці по рахунках на ті рахунки, які мають мінусове значення (так я свої кредити відображаю) програма показує щомісячну суму доходу позитивну ) наприклад я маю: СУМА -1070,77 ДОЛЯ ЗАОЩАДЖЕНЬ 2,1% СУМА ЩОМІС.ДОХОДУ 2,67