Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
MNN написав:Отделение в Харькове № 4 отказывается открывать депо без страховки. Как с этим бороться ?
1. звернутись до зав. відділення; 2. оформити скаргу ; 3. написати в НБУ скаргу про порушення статті. 55 .[/quote]
1- 2-и шё Вы там напишете?приносите доляры они пополнят без страховки (в договоре нигде не указано что он конвертационный) 3-аналогично ответу по второму пункту[/quote] Я відповідав не вам, а пану MNN. Позитивний ефект від скарг є і вище вже описували, як дзвонили з відділення і вибачались. Але якщо особисто вам подобається, то можете продовжувати терпіти навіть коли вам загадають 400 грн. за поповнення, як тут деякі описували вище. АЗАЗАЗА[/quote] нет не мне. нет не нравится Каюсь-за заплаченные 66гр. т.к было потрачено на соляру +время жалоба на начальницу отделения написала
Оплатити ті чи інші комунальні послуги за допомогою "ПУМБ online" можна вже багато років, з моменту появи системи. Для цього зайдіть в "Оплата послуг > Новий платіж / шаблон" та оберіть "Комунальні послуги".
Якщо вас цікавлять якісь конкретні послуги для конкретного міста, то напишіть, будь ласка, пропозицію для наших колег. Наприклад, за допомогою цієї форми зворотного зв'язку:
PUMB я оплачувала комуналку через ІБ ПУМБа останніх кілька років (Київ), але після літньо-осінніх змін 2014 працює тільки шаблон Київенерго, а мій шаблон на її оплату не працює дотепер. Я пов"язувала це з тим, що навіть прямо через Портмоне ця послуга була неможливою. Ви певні, що я цього місяця можу заплатити комуналку через ПУМБ? Якщо так, то що мені змінити в старому шаблоні, щоб це зробити, адже на ньому активна тільки кнопка "видалити" П.С. До речі, зараз при спробі зайти в "оплату послуг" видає "Помилка Вибачте, виникла невідома помилка. У разі повторення, спробуйте виконати операцію пізніше. (9b50f64f)." Решта функціонує нормально.
А можно краткую инструкцию о том, что и как надо оформить в ПУМБ для депозита в долларах, открытого за грн? Какой будет курс покупки, какие счета надо открыть и без каких комиссий не обойтись, ну и как избежать комиссий необязательных типа страховки?
ulya написав:я оплачувала комуналку через ІБ ПУМБа останніх кілька років (Київ)
Дякуємо за уточнення! Старий шаблон "Київенерго" можно видалилити. Для оплати скористайтесь новим шаблоном системи. Щодо оплати послуг ГІОЦ, то з часів зміни алгоритмів розрахунку восени і досі такі оплати в "ПУМБ online" здійснити поки не можливо. Колеги працюють над цим питанням. Терміни реалізаці поки не можемо сказати. Сподіваємось на розуміння. Дякуємо за використання сервісів ПУМБ!
Обратитесь, пожалуйста, в удобное вам отделение ПУМБ для открытия депозита "Доходный+":
Конвертация осуществляется по курсу продажи наличной валюты в банке, актуальному на день открытия. Рекомендуем для открытия такого депозита обращаться в отделение в пределах банковского дня рабочих дней (с 9:00 до 17:00, пн.-пт.).
Никаких дополнительных комиссий оплачивать не нужно. Все необходимые счета вам откроют сотрудники отделения.
PUMB можливо, я неточно написала, Київенерго якраз і працює, з цим все гаразд. Цікавить уся решта платежів - квартплата, опалення, водопостачання. Втомились півроку в чергах до каси вистоювати по півгодини, а то й більше. Нині побачила, що Портмоне вже виставляє рахунки на комунальні послуги, от і вирішила, що і ПУМБ також відновить цей корисний сервіс.
Обратитесь, пожалуйста, в удобное вам отделение ПУМБ для открытия депозита "Доходный+":
Конвертация осуществляется по курсу продажи наличной валюты в банке, актуальному на день открытия. Рекомендуем для открытия такого депозита обращаться в отделение в пределах банковского дня рабочих дней (с 9:00 до 17:00, пн.-пт.).
Никаких дополнительных комиссий оплачивать не нужно. Все необходимые счета вам откроют сотрудники отделения.
начальники отделений знают о том что "Никаких дополнительных комиссий оплачивать не нужно"(в частности 4отд г.Харькова)?