maksjustmaks написав:Почитав форум, насторожився. Домовились на відділенні про те що близький родич знімає валюту з поточного рахунку, а я вношу на себе. На форумі проскакують думки що ФГВ не буде відшкодовувати ці кошти, бо це наче махінація. Хто знає, проясніть ситуацію, чи це дійсно так, бо звучить абсурдно. Чим керуються, якими законами, коли визнають угоди *нікчемними*?
Если вы хотели что-то конкретное сказать, то напишите точно.( страница,пункт,абзац)
maksjustmaks написав:Почитав форум, насторожився. Домовились на відділенні про те що близький родич знімає валюту з поточного рахунку, а я вношу на себе. На форумі проскакують думки що ФГВ не буде відшкодовувати ці кошти, бо це наче махінація. Хто знає, проясніть ситуацію, чи це дійсно так, бо звучить абсурдно. Чим керуються, якими законами, коли визнають угоди *нікчемними*?
Если вы хотели что-то конкретное сказать, то напишите точно.( страница,пункт,абзац)
brovid написав:включите оплату воли в дельтаплатежах в конце концов...
Плюсадин. Тем более это косяк ДБ, я оплатил услуги Воли 29.01.2015, деньги появились на счету Воли через пару секунд. 05.02.2015 деньги волшебным образом исчезли со счета Воли, мне заблочили услуги. Затем деньги таким-же чудным образом на счету появились, но услуги Воли еще не разблочили, потому-что оплата проведена уже 01.02.2015 и меня записали в должники. После этого ДБ не даёт.
Мизантрóп Але ж фактично це ж не ті самі гроші переводяться прямим платежем. Я Фіз.особа №1 кладу свої гроші собі на рахунок. А фізична особа номер 2, моя мама, через 5 хвилин знімає 200 доларів банку. Чи по Вашому і до цього прикопаються якимось чином? Цікавить суто Ваша думка, без посилань на *простині* законів.
maksjustmaks написав:Мизантрóп Але ж фактично це ж не ті самі гроші переводяться прямим платежем. Я Фіз.особа №1 кладу свої гроші собі на рахунок. А фізична особа номер 2, моя мама, через 5 хвилин знімає 200 доларів банку. Чи по Вашому і до цього прикопаються якимось чином? Цікавить суто Ваша думка, без посилань на *простині* законів.
Впринципі питання до усіх форумчан.
так,Ви як завжди праві!На закони та норм-прав акти не звертайте уваги,робіть як знаєте і все буде добре! ************* меньше слов-дешевле телеграмма.Точка/крапка. п.с. у них запрет на открытие новых счетов,потому и ПФ не работает с 01.02.2015,ОТАКЕ.