Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 368369370371372 ... 4145>
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 17:14

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:якщо ти був в Болгарії,
Сначала написал много-много букффф, а потом просто решил для таких оптимистов вспомнить пословицу "везде хорошо где нас нет". Да и на заметочку, отдыхать там две недельки - это одно..Но отвечу трендом "ябтамнежил" это совершенно другое ;)
Kapitoshka_2

Подякував: 17 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 17:43

Kapitoshka_2 написав:
Сначала написал много-много букффф, а потом просто решил для таких оптимистов вспомнить пословицу "везде хорошо где нас нет". Да и на заметочку, отдыхать там две недельки - это одно..Но отвечу трендом "ябтамнежил" это совершенно другое ;)

хм,
Літом жити в Україні, а зимою в Болгарії, або навпаки, півроку тут, пів там, поки не буде громадянства.
Я був там і є відгуки є від людей, які там були і такі що там живуть ще від розвалу СРСР і не шкодують.
Так, добре там, де нема москалів, вати, рагулів, совків та іншої нечисті, це правда.
Із тих хто виїхав з неньки, в мене нема знайомих хто б вернувся.
Я вже писав,що ліпше покласти тверду валюту на депо в Європейській країні, чим в Україні в євродочку. Ризики банку ті самі, відсотки ті самі, але ризик країни як суб"єкта економіки інший.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 18:42

flyman написав:
  Kapitoshka_2 написав:

хм,
Літом жити в Україні, а зимою в Болгарії, або навпаки, півроку тут, пів там, поки не буде громадянства.
Я був там і є відгуки є від людей, які там були і такі що там живуть ще від розвалу СРСР і не шкодують.
Так, добре там, де нема москалів, вати, рагулів, совків та іншої нечисті, це правда.
Я вже писав,що ліпше покласти тверду валюту на депо в Європейській країні, чим в Україні в євродочку. Ризики банку ті самі, відсотки ті самі, але ризик країни як суб"єкта економіки інший.

але не повертаються не тому, шо там сплошной праздник жизни. а тому, що останнi сили та грошi пiшли на перееiзд та хоч якесь облаштування там. а тут вже усi мости спалено..
и часто на этом праздники наши не только не хозяева и даже не в гостях, а, что еще хуже, прислуги хозяев. и в прямом и в переносном смысле.
из моих знакомых выехавших ИТ-шников:
1 устроился отлично. долгосрочный контракт, семью забрал, подал на внж.
1 - через пару год забил на эвропу, ибо не интегрировался и ездит (читай бродяжничает) по миру, фрилансит.
еще один уехал вообще на Бали, но не работал, а сдавал тут хату и с тех денег тусил. недавно умер от неизвестной болячки. или укусило что-то. местные разобраться не смогли, так и похоронили.
из не-ИТ-шников 4 людей, которых знаю лично - "выносят горшки" (одна буквально, остальные - просто уборщицы). да за 7-10 лет пополучали внж, одна замуж вышла, но разве это счастье??
один мужик по стройкам мотается. жить там не хочет, говорит - всё и все чужое. туда - только заработать. еще один уже не мотается, ибо депортировали (вроде визу был просрочил), сейчас тут шабашит.
так что нас там не ждут с распростертыми объятиями. такие вот реалии.
torba

Подякував: 102 раз.
Подякували: 47 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 18:56

flyman написав:
  Kapitoshka_2 написав:

хм,

мухо, а що ти зараз конкретно робиш для того, щоб втілити цю конгеніальну мрію твого життя ?
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 18:59

ось посилання для прихильників КРЖН, в яких життя за Кийовим нема,

а Ірпінь - дельні іпеня.

хоча,
"центральный водопровод, который есть во всех, без исключения болгарских селах, получится неплохая картина"
в Ірпені аби в половині міста був, так то.

читаєм, думаєм.
http://forum.aboutbalkan.com/index.php?threads/1561/
http://www.zhivi-v-bolgarii.ru/travel/1910.htm
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 19:07

baraka написав: а що ти зараз конкретно робиш для того, щоб втілити цю конгеніальну мрію твого життя ?

поки що планую варіанти.

Думав про це ще минулого року, але підвернувся проект в Києві.
Зараз закінчується співпраця і я вільний для дій.

план А - Польща, наразі дві опції, або "карта поляка" або робота в ІТ секторі і віза Д.
Цього разу, дійшло до того, що хочуть фейс-ту фейс інтерв"ю в Кракові.
поки що спіткнувся у візові питання.
Але це вирішиться потім, зроблю візу для закупів, раз а потім в друге, а буде вона на рік, так щоб можна в любий момент на співбесіду хоч в Берлін.

план Б - в червні їхати з одною дамою на відпочинок в Болгарію.
заодно буду приглядатися до хатинок, які рівні мому доходу за 1місяць ПА10 ойро в годину, в більш-менш жилому стані і більш-менш живому місці (не в вмираючому селі)

Далі - по обставинам.
В Україні я не бачу перспективу розвитку.
Нас чекає трохи легший варіант, як після розпаду совка.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 19:10

yura_ написав:
  flyman написав:а нормальні люди тільки про це писали давно, ще з 2006 р., що буде ППЦ, але їм закидали, що то є "обвалішки", "ніщєброди", "работать надо большє" і т.д.

вот только писать это одно, а самому верить в это уже совсем другое дело...

я вот реально верил .

yura_ что там с курсом - поди пА 28 уже? :wink:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 19:15

zahar_ написав:
  yura_ написав:
  flyman написав:а нормальні люди тільки про це писали давно, ще з 2006 р., що буде ППЦ, але їм закидали, що то є "обвалішки", "ніщєброди", "работать надо большє" і т.д.

вот только писать это одно, а самому верить в это уже совсем другое дело...

я вот реально верил .

yura_ что там с курсом - поди пА 28 уже? :wink:

якось пропустив,
Юра, як в"яжется віра в ППЦ і покупка нерухомості.
КРЖН - тиха гавань коли все штормить?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 19:29

torba написав:але не повертаються не тому, шо там сплошной праздник жизни. а тому, що останнi сили та грошi пiшли на перееiзд та хоч якесь облаштування там. а тут вже усi мости спалено..
и часто на этом праздники наши не только не хозяева и даже не в гостях, а, что еще хуже, прислуги хозяев. и в прямом и в переносном смысле.
из моих знакомых выехавших ИТ-шников:
1 устроился отлично. долгосрочный контракт, семью забрал, подал на внж.
1 - через пару год забил на эвропу, ибо не интегрировался и ездит (читай бродяжничает) по миру, фрилансит.
еще один уехал вообще на Бали, но не работал, а сдавал тут хату и с тех денег тусил. недавно умер от неизвестной болячки. или укусило что-то. местные разобраться не смогли, так и похоронили.
из не-ИТ-шников 4 людей, которых знаю лично - "выносят горшки" (одна буквально, остальные - просто уборщицы). да за 7-10 лет пополучали внж, одна замуж вышла, но разве это счастье??
один мужик по стройкам мотается. жить там не хочет, говорит - всё и все чужое. туда - только заработать. еще один уже не мотается, ибо депортировали (вроде визу был просрочил), сейчас тут шабашит.
так что нас там не ждут с распростертыми объятиями. такие вот реалии.

Три примера из моей жизни: один друг выехал в юности. Интегрировался в общество после 15 лет жесткой пи3дячки. Сейчас все отлично, друзья, круг общения. Но, повторюсь, выехал в юности + там уже были родственники, которые первое время помогали.
Второй друг: получил там образование. С большим трудом нашел работу - чуть не вылетел обратно в Украину. Но, все-таки нашел. Тяжело пахал 7 лет по специальности. Получил гражданство. В итоге переехал жить и работать в Москву (тоже по специальности), потому что личную жизнь там устроить не смог + з.п. в 3 раза выше (до девала).
Третий знакомый: свалил по рабочей линии. Ни жены ни детей, но он еще молодой - ездит по разным странам, наслаждается жизнью. Вполне годный вариант.
Флайман, по какому пути пойдешь ты? Все та же комната с хозяйкой только теперь в каком-нибудь Пшемышле или пригороде Берлина?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 13 лют, 2015 19:42

airmax78 написав:Флайман, по какому пути пойдешь ты? Все та же комната с хозяйкой только теперь в каком-нибудь Пшемышле или пригороде Берлина?

читай вище:
план А
або план Б
Як ти думаєш, що ліпше, потратити тут ще 10 років і побачити, що нічого не змінилось на краще і сидіти "біля розбитого корита" перед пенсією і клясти на чому світ стоїть чергову злочинну владу/хунту/любихдрузів.
Або маючи бажання та інергію поїхати в нормальну країну.
Не забувай, що в мене є жінка і син, і коханка час від часу.
І я б хотів дати своїй дитині кращі умови для старта (освіта, громадянство ЄС), чим були у мене у 1996р.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 368369370371372 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему