Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 4950515253 ... 192>
Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 09:26

budivelnik писал(а):Якщо ціна явно не вказана - то логічніше в автоматичному режимі вганяти ці пропозиції в середні ціни по діапазону - тоді у хитровимаханих зникне бажання так створювати повідомлення що воно постійно буде серед перших при використанні фільтру ціна

то есть человек цену не указал, и вы предлагаете за него решить что у него цена - средняя по рынку ?

budivelnik писал(а):ПС Незважаючи на виставлені обмеження по глибині перегляду(10 сторінок) - обмеження обійдені ( навіть без використання абонплати в 99 грн) :D .
для Києва і області вистарчило 3 годин роботи
Зараз працюю над привязкою адрес з вашої бази до поштових індексів і джпс координат цих індексів.
Думаю до понеділка це буде зроблено.

вау, круто, какой программой скачиваете ? Сколько объектов скачали и какой объём получился ?
зачем вам индексы и жпс - выкладывайте на каких-то форумах, а потом уже будете допиливать плюшки ?
baraka

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 926 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 09:27

baraka писал(а):
да, есть такое
с другой стороны - если пойти по вашему, то при поиске я не увижу объектов цена в которых не указана (а они потенциально могут быть интересными).

вариант - добавлять какой-то чекбокс.
но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия.

вообщем пока не вижу элегантного решения :(

Я думаю нужно сделать как у всех, отфильтровывать и все.
если бы меня интересовала цена за 1 грн., договорная, Я не ставил бы нижнюю границу...
Первый

С нами с: 27.10.09
Благодарил (а): 235 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 09:43

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Якщо ціна явно не вказана - то логічніше в автоматичному режимі вганяти ці пропозиції в середні ціни по діапазону - тоді у хитровимаханих зникне бажання так створювати повідомлення що воно постійно буде серед перших при використанні фільтру ціна
то есть человек цену не указал, и вы предлагаете за него решить что у него цена - средняя по рынку ?
Ні
В розділі ціна - у нього залишиться слово договірна
А середня ціна буде враховуватись тільки під час роботи фільтрів
Тобто перевірка на просту умову
Якщо ціна договірна або 1 або 0 то ціна=середня ціна

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):ПС Незважаючи на виставлені обмеження по глибині перегляду(10 сторінок) - обмеження обійдені ( навіть без використання абонплати в 99 грн) :D .
для Києва і області вистарчило 3 годин роботи
Зараз працюю над привязкою адрес з вашої бази до поштових індексів і джпс координат цих індексів.
Думаю до понеділка це буде зроблено.
вау, круто, какой программой скачиваете ? Сколько объектов скачали и какой объём получился ?
1 мої можливості набагато ширші ніж ви можете навіть уявити ( а те що ви бачили спробу скачування аштттракером - це була димова завіса )
2 Кількість обєктів не перевіряв , але думаю що там всі 130000 задекларовані вами по києву

baraka писал(а):зачем вам индексы и жпс - выкладывайте на каких-то форумах, а потом уже будете допиливать плюшки ?
Не люблю надуваючих щоки і вважаючих що тільки вони можуть за пів-року зробити привязку по джпс
тому щоб уникнути в подальшому дурних розпальцьовок і пробую ( при цьому гарантії 100% що вийде-немає) зробити за пару днів , щоб просто опустити когось на грішну землю
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 10:24

budivelnik писал(а):1 мої можливості набагато ширші ніж ви можете навіть уявити ( а те що ви бачили спробу скачування аштттракером - це була димова завіса )

дымовая завеса ? та давайте уже кавелерию бросайте, все ждут представления.
(в логи я не смотрел, принципиально вам не мешаю и, например, Faceless понимает почему).

budivelnik писал(а):2 Кількість обєктів не перевіряв , але думаю що там всі 130000 задекларовані вами по києву

ну потом же вы где-то выложите чтобы мы убедились что вы не только "думаете" ?

baraka писал(а):Не люблю надуваючих щоки і вважаючих що тільки вони можуть за пів-року зробити привязку по джпс
тому щоб уникнути в подальшому дурних розпальцьовок і пробую ( при цьому гарантії 100% що вийде-немає) зробити за пару днів , щоб просто опустити когось на грішну землю

я тут не совсем понял - какую вы себе задачу поставили? давить жпс-координаты к улицам или слямзить базу и выложить её где-то ?

ваш вызов принят по поводу "слямзить базу и выложить её где-то" и тем самым как вы думаете - сделать бомберу бяку. Ваше обрезанное до улиц жпс тут никому не интересно.
baraka

Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 12:37

baraka писал(а):ну потом же вы где-то выложите чтобы мы убедились что вы не только "думаете"
Да уж......
1 Ви хоч памятаєте з чого все почалось ?
Позволю собі нагадати
Ви підняли хай про доцільність кидалова рієлторів - я запитався чи Ви хотіли б щоб хтось киданув Вас у вашій роботі
2 Ви розсміялись у повній впевненості ( і в цьому вас підтримав йцукен ) що розбомбити бомбер - важко.
Я пробував вас переконати що вартість отримання бази бомбера - починається від 200 грн і закінчується 500 доларів.
Станом на сьогодні я чітко бачу що верхня межа з 500 опустилась до 100 , а тому , якщо йти шляхом доцільності кидка - то Ваша робота ( на протязі всього часу створення бомбера) коштує не більше 100 доларів. Ви з цим погодитесь ?
Якщо так - то маєте повне право рекламувати злодійські схеми
Якщо ні - то чому у вас подвійні стандарти. Ви маєте право викласти чужу інформацію так щоб можна було її продати споживачам , а рієлтори ту саму операцію робити права не мають.
3 Розробку ресурсу з складністю а-ля бомбер , я фінансував і підтримував десь в 1998-2005 (vic-info.com.ua)
На цьому ресурсі були ссилки на приблизно 100 000 різноманітних програм, чітко каталогізовані по категоріям і враховуючи тодішню швидкість інтернету існувала можливість доставки за 10 грн сі-ді диску з вибраними споживачами програмами з нашого каталогу в любу точку України ( ми навіть продавали бази данних ЗАЗу :D )....
Тому
Я не збираюсь створювати вам конкуренцію - для мене це дуже мілко
Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд ( не обовязково кардинально - достатньо і на кілька відсотків - головне щоб напрямок був у сторону
робота повинна бути оплачена по ціні яку виставляє виконавець роботи, якщо ціна не влаштовує - то шукають іншого виконавця , а не дурять першого.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 13:07

Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявления

baraka писал(а):вариант - добавлять какой-то чекбокс.
но добавлять его надо и для количества комнат и для площади и для цены (то есть 3 чекбокса в итоге), что сделает форму поиска более сложной с точки зрения восприятия.

вообщем пока не вижу элегантного решения

Вариант - существующий поиск по дефолту оставить как есть, а для продвинутых сделать адвансд сеарч, с чекбоксами, множественным выбором, исключениями и прочей хренью.
Ессесно, адвансед сеарч в дефолтный бесплатный пакет логично не включать

budivelnik писал(а):Я пробував вас переконати що вартість отримання бази бомбера - починається від 200 грн і закінчується 500 доларів.
Станом на сьогодні я чітко бачу що верхня межа з 500 опустилась до 100

База бомбера має цінність лише у випадку її актуальності.
Без цього нюансу те що ви видерете не коштуватиме тих 100 доларів
А підтримка актуальності виллється вам або у написання аналогу (для цього й сдирати не потрібно) або у регулярний зріз бази, що є дорогим збоченням.
В чому "бомбьожка" бомбера у ваших діях я поки так і не зрозумів.

Я здирав всю базу Авізо менш ніж за годину. Але мені і в голову не приходило, що я цією дією якось їх "бомблю".

П.С. Зараз подивися - нє, збрехав, я бачу як вибрати дельту. Але це тільки узагальнений висновок, нюанси не оцінював. У кращому випадку - можна підтримувати актуальність (проте клон все одно програватиме, бо атуалізуватиметься з запізненням), у гіршому - таки доведеться проводити перевірку оновлення всіх паспортів, що у разі регулярності і враховуючи в принципі безкоштовність бомбера, є ідіотизмом.
  budivelnik писал(а):3 Розробку ресурсу з складністю а-ля бомбер , я фінансував і підтримував десь в 1998-2005 (vic-info.com.ua)
На цьому ресурсі були ссилки на приблизно 100 000 різноманітних програм, чітко каталогізовані по категоріям і враховуючи тодішню швидкість інтернету існувала можливість доставки за 10 грн сі-ді диску з вибраними споживачами програмами з нашого каталогу в любу точку України ( ми навіть продавали бази данних ЗАЗу )....

Тобто займалися контрафактом - фактично перепродавали крадений софт?
Як це можна поєднати з
  budivelnik писал(а):робота повинна бути оплачена по ціні яку виставляє виконавець роботи, якщо ціна не влаштовує - то шукають іншого виконавця , а не дурять першого.
:?:
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 13:21

Faceless писал(а):
  baraka писал(а):вариант - добавлять какой-то чекбокс.

вообщем пока не вижу элегантного решения

Вариант - существующий поиск по дефолту оставить как есть, а для продвинутых сделать адвансд сеарч, с чекбоксами, множественным выбором, исключениями и прочей хренью.
Ессесно, адвансед сеарч в дефолтный бесплатный пакет логично не включать

Faceless, Первый, спасибо.
так и оформил и записал себе эту задачу.
baraka

Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 13:28

budivelnik писал(а):Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд

Не, ну конечно я очень рад, что вы ради меня столько работы хотите провернуть.
Но, мне кажется, есть какой-то вариант попроще. :mrgreen:
baraka

Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 13:30

Faceless писал(а):можна підтримувати актуальність (проте клон все одно програватиме, бо атуалізуватиметься з запізненням)
1 Запізнення може бути 2-5 годин ( та й то тому , що я не буду знати коли Ви актуалізували базу)
2 Вартість синхронізації бази - практично нульове

Faceless писал(а):Тобто займалися контрафактом - фактично перепродавали крадений софт?
Як це можна поєднати з
Перш ніж робити якісь звинувачення у крадіжці - може спочатку запитали б яка категорія програм була викладена ?

В каталозі були присутні тільки
Вільні
Демо
Умовно-вільні

Будете вибачатись за свої безпідставні припущення ?
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 29 апр, 2015 13:32

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Мені достатньо коли по результатам моєї роботи - Ви зміните свій світогляд
Не, ну конечно я очень рад, что вы ради меня столько работы хотите провернуть.
Не хочу Вас ображати, але велика кількість роботи заключалась поки що в затратах мною 2 годин свого часу.
До понеділка думаю що прийдеться витратити ще годин з 5 .
І це все , я на форум більше витрачаю :D
  baraka писал(а):Но, мне кажется, есть какой-то вариант попроще. :mrgreen:
Звичайно є , але він повністю залежить від вас.
Перестаньте піднімати обговорення схем кидків - і буде вам щастя.
budivelnik

1
1
  #<1 ... 4950515253 ... 192>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор