Страшно тримати вдома-організуйте собі сейф на роботі, депозитну скриньку у банку... Варіантів є багато.... Або на момент поїздки кудись завітайте до своїх старших родичів, які весь час вдома, і запхайте їм ті пару пачок під матрац... А валютний кеш у кризу-це свята штука. Навіть на банальній валютообмінці можна заробити більше, аніж на депо за рік. При наявності мізків і везучості, звісно...
1. Знаю случаи, как сейчас обворовывают людей, без следов взлома. Хотите жить в своем идеальном мирке? - Пожалуйста, не буду Вам его рушить. 2. Буквально, меньше недели прошло:
В центре Одессы сегодня (25 мая) около полудня группа неизвестных украла сумки с 330 тысячами гривен из салона "Лексуса", и это несмотря на то, что владелец денег находился в авто.
Как рассказали "Сегодня" в пресс-службе горУВД, ограбление произошло на улице Жуковского. "Лексус" с 41-летним водителем за рулем по бокам заблокировали две машины – "Порш" и "БМВ". "Выскочившие из этих машин люди разбили металлическими предметами стекла авто, достали сумки с деньгами и скрылись в неизвестном направлении", – поделилась пресс-секретарь горУВД Татьяна Хмельницкая.
Учитывая, что на оборону в этом году запланировано 43 млрд грн ( могу на несколько млрд ошибиться, по памяти пишу), то 12 млрд - не так уж и мало. А если бы депоалени не выносили все подряд из банков, и того больше бюджет получил бы.
Люто плюсую усі пункти. Тільки проблема в тому, що наша влада сама собі створила більшість вищезгаданих проблем. За це я їх і зневажаю, як і той лохторат, що обрав собі (і нам, на жаль, теж), таких бездарних брехунів і пройдисвітів. Але вірю, що чартери на Ростов ще будуть чекати "під парами", але так і не знадобляться-бо не дадуть нашій злодійкуватій владі так просто взять и улететь (ТМ).
Binimovich написав:Nighthawk
ІТОГО 7,52+4,62= ₴12,14 млрд/рік
Учитывая, что на оборону в этом году запланировано 43 млрд грн ( могу на несколько млрд ошибиться, по памяти пишу), то 12 млрд - не так уж и мало. А если бы депоалени не выносили все подряд из банков, и того больше бюджет получил бы.
Чукча нє чітатель, чукча пісатель? Ще раз цитую свій попередній пост При 50% інфляції держава отримує доходів з податків у рази більше, якщо не у 10 раз, аніж з цих нещасних копійок з депо! То чого добився драний кулявлоб?
Тепер ферштейн чи ні?
Binimovich написав:А думать не пробовали перед тем, как нести деньги в банк?
Наразі попав я тільки на невелику суму в Дельті, і то не я, а родичі-все своє виніс у грудні (міг би і швидше, але закордонне відрядження у жовтні-листопаді все переграло), і по факту завдяки конвертдепо у ОТП, Аллі з Альфи та наявності вільного валютного кешу ще і зловив профіт. І ще на початку липня треба забрати копійчану суму у валюті зразка 2013-го, а зараз - "пашті Фонд" з Платинума-сподіваюся, що банчок ще доживе до цього часу. Шляхи виводу з Пт у валюті розвідані і діють-тут би часу Х дочекатися. І страхи "доживе банОк до закінчення депо-не доживе" куди більші, аніж за валютний кеш, який, зрозуміло ж, вдома під матрацом не лежить, і в Лексусах по місту не возиться... Інша справа, що мене вже конкретно задовбало робити купу непотрібних рухів, щоб таки отримати назад свої гроші з чесно заробленими %. Спочатку Дельта, потім у січні достроковий розрив основної маси депо у Платині і свіфтовки назовні... Оглядаючись у минуле, краще б ті гроші з кінця 2013 просто лежали б під матрацом-фігня ті зароблені %, нерви дорожче... Хоч на девалі практично не попав, і то тішить... Щодо єхидного коменту "думать", то дарагой, ви б у листопаді 2013 передбачили нинішню ситуацію? Ні? Тоді рекомендую скористатися порадою Бєні К. і помістити язик у відповідне місце. Якось так...
YuriySVik написав:А судя по Вашему словесному пон..у - Ваш лидер Ляшко, я прав.
Та ні, любителю Рошена, Юлія Володимирівна. Бо в усіх інших, як тонко відмітив Зеленський у 95-му, яєць немає... А я, на відміну від 54% бидломаси, маю дуже добру пам"ять, свої погляди не міняю що 5 хв і не купуюся на чергову порцію лапші для лохторату.
Nighthawk Радує, що порозумілися по банківських питаннях, проте Ваші політичні вподобання підтримати не можу. Яйця в ЮВТ є, але й популізм зашкалює. Чого досі не можу зрозуміти - це її газова угода з парашстаном. Досі вигрібаємо
Чукча нє чітатель, чукча пісатель? Ще раз цитую свій попередній пост При 50% інфляції держава отримує доходів з податків у рази більше, якщо не у 10 раз, аніж з цих нещасних копійок з депо! То чого добився драний кулявлоб?
Тепер ферштейн чи ні?
Чукча любит мыслить в таком порядке: если бы не были введены ограничения "кубик в день" и не были введены налоги на депозиты, то тогда депоалени оставили бы свои денежки в банках и не выносили бы их, стуча копытами? Ржу, не могу!
V2 написав:Nighthawk Радує, що порозумілися по банківських питаннях, проте Ваші політичні вподобання підтримати не можу. Яйця в ЮВТ є, але й популізм зашкалює. Чого досі не можу зрозуміти - це її газова угода з парашстаном. Досі вигрібаємо
А грудневий роман із Я. про довічний двохпартійний режим?
Щодо єхидного коменту "думать", то дарагой, ви б у листопаді 2013 передбачили нинішню ситуацію? Ні?
По поводу нынешней ситуации, чукча тут в ветке бывает набегами только и не читает другие страницы за вчера, позавчера и другие дни ранее? И чукча не знает о том, что Binimovich, предвидя .опу в эконмике, еще в конце 2013-го вышел и из Форума, и из Дельты, и из Привата (сложнее всего) в росы? И какая у него валютная корзина чукча тоже не знает?
Тоді рекомендую скористатися порадою Бєні К. і помістити язик у відповідне місце. Якось так...
Месье фамильярничать и хамить начинает? Не хорошо, так можно дохамиться до того, что сами с собой тут на форуме общаться будете
Вышеупомянутый хамовитый месье из Днепра уже сегодня за свое хамство лишился своего человека на Одесщине: губернатором Одесской области стал вместо Палицы бывший президент Грузии М.Саакашвили
Всегда так было и так будет всегда: кто-то из нас умнее, кто-то глупее; кто-то богаче, а кто-то беднее... Главное, что мы все - люди, из плоти и крови, со своими слабостями и недостатками. Не жрите друг друга, друзья! Не убивайте в себе Человека! Принимайте друг друга и в глупости, и в слабости, и в немощи. С наступающим вас праздником Святой Троицы!!! Мир вашим домам и близким!
Не я эту кашу заварил 1,5 года назад, но расхлебывать приходится всем.
Вы начинаете напоминать нашего Премьера, он всех кто его критикует обвиняет в пособничестве Кремлю.Не нужно валить все на депооленей.Если-бы НБУ проводил взвешенную и понятную политику,такого-бы не было,про премьера,я даже говорить не буду,надоело уже повторять одно и то же.
Вынос денег-показатель степени доверия со стороны населения.
zzzzzz написав:Вы начинаете напоминать нашего Премьера, он всех кто его критикует обвиняет в пособничестве Кремлю.Не нужно валить все на депооленей.Если-бы НБУ проводил взвешенную и понятную политику,такого-бы не было,про премьера,я даже говорить не буду,надоело уже повторять одно и то же.
Вынос денег-показатель степени доверия со стороны населения.
Вы мою подпись видели?
Так шо получается, опять выбрали не тех и не того? Опять кинули? И ближе к конструктиву: и шо Вы теперь предлагаете?