|
|
Re: Діагноз..на "32 мая" 2009.
Шо? Комплекс неполноценности? Или продолжаем в хоккей играть? Или образ врага может ищем?
100
..мені не подобається коли" коштів у банках" в пасивах більше ніж в активах..та й резервування могло бути кращим.. ..ну і головне питання відкрите...чи є у власника гроші і бажання підтримувати банк..
1) может просто редкий для украинских банков случай когда отчётность честная; 2) обьявили увеличение уставняка на 120 лямов..... если пополнят то вот вам и "желание и возможности" +1 за роділення палати "Г"..були вже на цій гілці побажання ділити палату номер "Г" на дві половини: "лазарет для бідних" і "черга до патанатома". І я приєднуюся до побажань...
..здається, колись і цифра була - 140+ всього в "Г", і з них ніби коло 100 - в ту половину, яка більша
..і вже зовсім відірване від життя питанняЦікаво, що відомо взагалі про ситуацію в "лазареті" по той бік Стіни, в нашого північного сусіда. "Північного" в прямому розумінні - тобто в білорусів.
Взагалі-то можна припустити, що всі "пацієнти" там лежать в одній великій, просторій, світлій палаті з суворим дотриманням режиму і дієти;) , і навіть російські гості там на загальних підставах, напевне;) .. ..а самопочуття "пацієнтів" залежить лише від стану оточуючого середовища. А кількість оцінок оцього середовища точно дорівнює кількості оцінювачів. А недавно попросили білоруси монетку в "старшого брата", але раптом відмовилися - кількість голів в орла на монетці не така була Загадкова історія
Расслабьтесь, petra1000. Это я возвращаюсь к недавнему Вашему вопросу о Райфе и статье экспертов, ведь там доверие заслуживали только западные банки, или забыли? И кстати, причем тут комплекс неполноценности ? Это типа, прикол, современный молодежный слэнг, или эти два слова сейчас у молодежи считаются смешными ? Кстати прослеживая последний вопрос Квестора к Вам, мотив Вашего поста я понял, но воспитание мне не позволяет это комментировать, в том числе о полноценности.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||