Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Clientage, ві поддерживаете мою программу лояльности по подарочной кредитке для вкладчика? ))
Да-да-да. Всеми членами своего тела - за!
ПУМБа! Нас уже двое...)) Обязуемся платить кредитками ПУМБа если дадите...)))
Справді гарна пропозиція. Інколи бувають касові розриви, які можна перекрити або депозитом, що закінчився, або кредиткою з грейсом. В першому випадку, вкладник кошти з банку забирає на поточні витрати. В другому випадку і кошти в банку залишаються, і комісійну винагороду ще має з торгівельної мережі, та ще й на клієнті може заробити, якщо той пропустить пільговий період. Та й ризики мінімальні, бо кошти клієнта лежать на депозиті в цьому ж таки банку
clientage написав:Вам? Ну шобы оценить свои шансы, Приват(УБКИ) всё видит С рыжим рейтингом наврядли датут кредитку в ПУМБе Первый просмотр рейтинга, заказ КИ -- бесплатно! Дальше по 25грн/запрос.
Вперше замовляю, але відразу виставило рахунок на 25 грн.
clientage написав:Вам? Ну шобы оценить свои шансы, Приват(УБКИ) всё видит С рыжим рейтингом наврядли датут кредитку в ПУМБе Первый просмотр рейтинга, заказ КИ -- бесплатно! Дальше по 25грн/запрос.
Вперше замовляю, але відразу виставило рахунок на 25 грн.
ну я раз в 3-4мес проверяюсь, уже смирился. Причем сделал для себя вывод, шо достаточно именно УБКИ, остальные КБ не особо антирестны. И КИ обновляется в УБКИ дето с задержкой в 1-2мес.
Webracer написав:Зацікавив депозит «Зростаючий» в доларах.
1. Виплата відсотків за цим депозитом выдбувається в повному обсязі кожні 30 днів згідно з табличкою, вказаною у вкладці "Відсоткові ставки" на сторінці з описом депозиту: http://pumb.ua/ua/private_clients/depos ... g_deposit/ !
1. Розривати можна в будь-який момент чи тільки по закінченні чергового періоду згідно таблиці? 2. Якщо розривати можна будь-коли, то за частину періоду, в якому було розірвання відсотки виплачені будуть чи ні? Наприклад розірвання депозиту на 20-тий день скажімо третього періоду. За два попередні періоди виплачені відсотки мені лишаються, а ось за ці 20 днів третього періоду я отримаю відстки чи ні?
Webracer написав:Зацікавив депозит «Зростаючий» в доларах.
1. Виплата відсотків за цим депозитом выдбувається в повному обсязі кожні 30 днів згідно з табличкою, вказаною у вкладці "Відсоткові ставки" на сторінці з описом депозиту: http://pumb.ua/ua/private_clients/depos ... g_deposit/ !
1. Розривати можна в будь-який момент чи тільки по закінченні чергового періоду згідно таблиці? 2. Якщо розривати можна будь-коли, то за частину періоду, в якому було розірвання відсотки виплачені будуть чи ні? Наприклад розірвання депозиту на 20-тий день скажімо третього періоду. За два попередні періоди виплачені відсотки мені лишаються, а ось за ці 20 днів третього періоду я отримаю відстки чи ні?
Ранее мне пумб сообщал, что проценты платятся до даты разрыва. Сегодня разорвали, проценты выплатили по вчерашний день включительно. У меня несколько таких в грн. В реалиях пока не пробовал. В договоре описано по такой схеме. Как сейчас, да наверное так же...
Webracer написав:1. Розривати можна в будь-який момент чи тільки по закінченні чергового періоду згідно таблиці?
У будь-який момент.
2. Якщо розривати можна будь-коли, то за частину періоду, в якому було розірвання відсотки виплачені будуть чи ні? Наприклад розірвання депозиту на 20-тий день скажімо третього періоду. За два попередні періоди виплачені відсотки мені лишаються, а ось за ці 20 днів третього періоду я отримаю відстки чи ні?
Відсотки будуть виплачені у повному обсязі. Тобто, якщо у вашому прикладі, то також у повному обсязі за 20 днів третього періоду в розмірі відсоткових ставок третього періоду.
PUMB написав:Відсотки будуть виплачені у повному обсязі. Тобто, якщо у вашому прикладі, то також у повному обсязі за 20 днів третього періоду в розмірі відсоткових ставок третього періоду.
Чудово. Вот ещё б +3пп на стартовую ставку и я б таки вернул в ПУМБ пару десяток до середины осени
clientage написав:2XL, и проверьте свой кредитный рейтинг на УБКИ. ПУМБ его запрашивает!
Спасибо, но зачем мне (оплачивать же нужно)? Банку интересно -пусть и узнает ) Подскажите еще на какую кредитку давать заявку? Грейс, снятие наличных не интересует.
Вам? Ну шобы оценить свои шансы, Приват(УБКИ) всё видит С рыжим рейтингом наврядли датут кредитку в ПУМБе Первый просмотр рейтинга, заказ КИ -- бесплатно! Дальше по 25грн/запрос. С кредитками прикольно щас у ПУМБа, он теперь как двуголовый дракон: ВсеМожу от Реника и своя Рацио/Эмоцио. На кредитках теперь сидит 1-2 чела в отд. По ВсеМожу предлагают сходу 8К(макс), страховку и какой-то левый счет за 20грн/мес. От всего этого мона отказаться. Выдадут мнгновенку и дето к концу дн. скажут окончат результат и наконец активируют карту.
а на каком этапе можно отказаться от страховки и левого счета?