дякую. потрібно буде допомогти їм план виконати

|
|
![]() По поводу монет, видел месяц назад в Крещатике очередь !!!! из нумизматов за монеткой, какая-то новая серебряная вышла.Очередь большая внутри человек 40 и на улице человек 50.Я как раз пришел гривневое депо переоформлять по окончанию, так перед входом как увидел очередь ,меня чуть кондратий не схватил, думаю все, и Крещатику писец настал
![]() ![]() ![]() ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Инвестминет НБУ (Архистратигов Михаилов) котируется 2: серебряная одноунцовка и золотая 1/10 трунции.
Золотые слитки легально отпускаются 1-2-2,5 г. Серебряные 10-20-50-100 г. и одноунцовые. Так обещают "умники" из Юнэкса: ![]() У Франції заморожені рахунки 40 російських банківСудові виконавці Франції заморозили рахунки близько 40 банків та арештували 8-9 будівель, що належать РФ, у зв'язку зі справою ЮКОСа.
Таку інформацію підтвердив AFP керівник компанії GML (холдинг, що представляє інтереси колишніх найбільших власників ЮКОСа) Тім Осборн, передає Укрінформ. "Рахунки близько 40 банків заморожені, у тому числі арешти накладені на вісім чи дев'ять будівель, що належать РФ у Франції і не перебувають на балансі російських дипломатичних місій", - йдеться у повідомленні. У свою чергу адвокат GML Емануель Гайар заявив, що рішення Міжнародного арбітражного суду в Гаазі оскаржити неможливо. Єдиним виходом є лише подання клопотання про скасування самого рішення до арбітражного суду. "Рішення повинне бути виконане в 155-ти країнах, пов'язаних Нью-Йоркською конвенцією. Можливості такого оскарження обмежені і не стосуються суті вироку", - аргументував адвокат. ![]() В прошлом году после очередной говнопостановы нбу были введены ограничения, после чего из банков, активно предлагавших драги (типа аваль и пр.) эти позиции исчезли. Исключение - теруправы самих нбу, у них ограничений нет, макисимально предлагаемый объем 31,1 гр. (тройская унция).
![]() [quote="3112598:Ukrainian"]
а монеты ? а там если в граммы пересчитать по нормальной цене ? а то я раньше смотрел все было как дороже чем слиток 100 грамм брать , в пересчете на грамм . В каком банке монетки лучше брать ? [quote="3112598:Ukrainian"] Слитки спрашивал в разных банках - продажи нигде нет, ограничение в 3000 грн работает, поэтому покупаю иногда в НБУ золотые унцовки (Архистратиг Михаил номиналом 20 грн), цена металла получается практически как на бирже. Востаннє редагувалось tranzit в Суб 20 чер, 2015 17:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() Спасибо Я смотрел на сайте нбу почему-то дороже чем на сайте укргаз банка . Может информация старая . А что в нбу можна просто прийти и купить ? ![]() ![]()
Инвест что? ![]() ![]() Що творить нбу я не можу при достроковому розриві забрати в валюті вкладу і в повному розмірі . А вони жирують . Правду кажуть кому війна а кому мати рідна .
По умолчанию За останні чотири місяці Національний банк України викупив на ринку $ 1 млрд. Про це повідомила глава Нацбанку Валерія Гонтарєва. «НАК „Нафтогаз“ також почав купувати на ринку і придбав вже близько $ 0,5 млрд, щоб заплатити за газовими контрактами. Можливо вперше за останні 10 років „Нафтогаз“ купив щось з ринку», — зазначила Гонтарєва. «Ось чому я думаю, що це справжня революція, і ми формуємо стабільні умови, купуючи валюту для підтримки наших резервів», — вважає глава НБУ. Нафтогаз сумарно перерахував Газпрому $101 млн за передоплатою з урахуванням перехідного залишку в травні. Про це повідомив журналістам офіційний представник «Газпрому» (MOEX: GAZP) Сергій Купріянов
|
|