Квесторе_поверніться
а як з процентами в доларах?
|
|
Забули смайлика вставити, так вірніше:
З практики після вводу в банку курВатора НБУ, за півроку вводять ВА. У нашому випадку - справа кількох тижнів, якщо Жеваго не заведе живих грошей.
Re: Фiнанси та КредитЗаходив сьогодні до своїх дівчат. Мені сказали, що в мене виявляється встановлений по карті ліміт на день 1000 грн. Ніяких заяв не писав :-/ Але толку, як і так майже нема, що знімати. Тіло депо на поточному рахунку, а не на карті.
Також мені менеджер сама запропонувала з поточного рахунку (2620) перекинути старий стовп 600грн (тіло+відсотки) на карту. З того, що я зрозумів, то теоретично можна перекидати на карту тіло депозитів і з великими сумами. Але начальник відділення за це може получити по шапці від вищих. Та й все одно в місяць більше 5000-6000 грн не зняти. Добавлено: Також в касі з карти дали 500грн (хоч і ліміт 1000), бо більше не було. Останні гроші віддали )) Наступній жінці за мною вже нічого не дали. Сказали, що хіба хтось прийде щось оплатить.
andreyiskra
Стовпами називають депозити, відкриті на мінімальну суму (н-д 50грн або 500грн), які можна поповнювати. Якщо відсоткова ставка з часом (н-д через півроку) впаде, то нові гроші вигідніше буде кинути на стовп, а не відкривати новий депо. Я зробив стовп 1,5 року назад на 500грн. В процесі так і не пригодився мені, нічого не докидав. За рік на нього нарахувалось ще 100 грн відсотків, і це впало на поточний рахунок. Тепер з поточного кинули все на карту. Re: Фiнанси та Кредитпонятно, я по такому принципу в привате пооткрывал по акции "без налогов" на 12, 6, 3 месяца.
А подскажите как поступить в такой ситуации: есть 2 валютных депо "классический" в одном отделении (по ним есть договор депозита), 1 валютный "свободные деньги" в другом отделении (перебрасывались через интернет-банкинг), и немного валюты на текущем счете, тоже переброшеные через инет-банкинг. Никаких документов на руках естественно по ним нет.
Нужно брать какие-то документы по этим депо/текущему счету чтобы потом "чисто случайно" не исчезли из базы? ПС: если все собрать, под ФГВФЛ немного не помещается...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||