Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Є народ який хоче отримати єдиний раз. Але в Крим не хоче повертатись, навіть якщо там це можна зробити.
Приватбанк перед нами не виконує обов"язків, приміром. 1,5 роки ми не можемо отримати своїх коштів.
А те, що Приватбанк, тупо нахабно прибрав депозит з Приват24 - взагалі носить елементи шахрайства.
ЗІ: депозит був оформлений через інтернет, але на картку, яка була оформлена в Криму.
ЗІЗІ: єдине, що у нас лишилось - скріншоти з того часу, як заблокували карту і ми , "почуяв нєладноє", вирішили їх зробити. А зараз банк вже 8 місяць каже "на ваш запрос отвєта єщьо нєт"(хоча таких запитів вже було штук 5 ще до останнього незакритого). Немає значення приходите ви на відділення, чи звертаєтесь до Контакт-центру - всюди аутлуп.[] А ви можете довести, що не отримали компенсацію в криму? А як ви доведете, що не будете отримувати компенсацію в криму навіть, якщо ще не отримували? Єдиний варінат отримання це зібратись усім кримським вкладникам та вигнати окупантів з криму, повернути приватовську власність привату, от тоді буде і повернення. Або заставити окупанта сплатити по позову від привата...
Даруйте, а чому ми це маємо доводити? Хтось відмінив презумцію невиновності? Моя дружина не перетинала кордон з Кримом з часу злощасного оформлення картки.
Громадянин України, який проживає в Україні та діти якого проживають в Україні, оформив депозит через інтернет і тепер не може повернути собі свої кошти. Здається не логічно.
Більше того, Ви особисто можете опинитись по цю сторону, оскільки не дотримання закону в одному випадку, може призвести до недотримання закону в іншому.
Чому б не заборонити повертати Вам особисто депозит, бо Ви не симпатичні менеджеру?
ЗІ: і вам не здається прикольним, що окупант виплачує якісь компенсації замість привату там, а тут банк (в якому у нас лежать інші депозити, оформлені в Києві на відділеннях), не планує повертати?
оккупант отобрал помещения, хранилища, деньги, залоговое имущество и из них выплачивает. Приват ничего не отобрал у оккупанта и ему нечем выплачивать. У нас уже давно нет презумции невиновности да и не было никогда. Хотя тут оно не имеет отношения. Вы имеет полную возможность получить компенсацию от оккупанта, а приват пока нет. Вот если оккупант возместит все отобранное у привата, вот тогда и будет возврат. Граница с крымом??? туда и оттуда можно по внутреннему паспорту ездить какой контроль? едете туда и получаете компенсацию, если потом приват сможет выплатить, то получите и у него, а пока только там... я не оправдываю приват и не обвиняю вас. Вам просто не повезло сунуться в крыму в отделение. Я в крыму рисковал ранее только с карты в банкомате снимать и менять доллары и это до оккупации. А в феврале 2014 года когда события были в разгаре я вообще не рисковал что-то серьезное в банки заносить даже на материке. Вы рискнули - риск оказался не оправдан . Попробуйте в суд подать, хотя вряд ли скриншоты признают. Введите за правило любую операцию свыше 100грн сразу локументируйте, делайте выписку, квитанцию, договор. В П24 да и в любом банкинге это возможно. Думаю в крыму оккупант подчистил базу привата насколько смог или приват ее подчистил. возможно ваши данные есть только у оккупанта попробуйте там вытащить и не тяните, т.к. там все сложнее и сложнее становится...
DENVER_S написав:Спасибо. Вопрос - это навсегда или вы планируете новый процессинг?
О ужос, неужели началось
Да , уже началось. Давича заплатил коммуналку через П24 и получил в подарок на выбор 0,89 ойро ваучер в Скайп/10% Мир матрасов . Выбрал скайп , поще получить. ДЯКУЮ ПРИВАТ!
bosson513 написав:Да , уже началось. Давича заплатил коммуналку через П24 и получил в подарок на выбор 0,89 ойро ваучер в Скайп/10% Мир матрасов . Выбрал скайп , поще получить. ДЯКУЮ ПРИВАТ!
Чугайстер,мать_ехо!Чугайстер,Карл!Дух зелёной железяки проник в ваши аккаунты.Ахтунг!
Мне скидку на кеды подарили. Вот теперь думаю, шо за намёки такие
Вы в кедах по обменках валюту не бегали покупать-продавать ? А то приват походу Вас спалил. Тут на финанс.юа в теме ,,Валютный рынок в контексте,, обсуждались прежде кеды и валюта.
Востаннє редагувалось alex lem в Чет 16 лип, 2015 10:18, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:PrivatBank, 30 депо замало. Зробіть хоча б по 30 в кожній валюті.
Проблема похоже актуальна для многих. Увеличить бы лимит, хотя бы в перспективе. (Разумеется при условии, что будет исправлена проблема с начислением %%).
yevgen12 написав:Что делать при нахождении на улице карты приватбанка ? занести в отделение? Или проще всего засунуть в банкомат и ввести неправильный код
Банки просят заносить/возвращать их карты в отд, но я предлагаю порезать на 4части и выкинуть в разные урны по частям Если запихнёте в АТМ, то Вас там сфотят. А оно Вам нуна, особенно када делаешь доброе дело. Потом доказывай, шо ты не верблюд, а хотел честно залочить карту