Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Запитання - як задати військовий податок 1.5% в Налаштуваннях - Податки не дає ввести дату 1.1.2015 - каже таке http://prntscr.com/7u3wfu які взагалі зараз актуальні і як вводити %% в Податки.
greenozon 1. Вводити потрібно сумарно всі податки, в даному випадку 21.5% з 01.01.2015 2. Я писав, але відповіді не отримав. Під кнопкою "Details" скопіюйте весь текст і мені на пошту
Дякую за підказку по №1 по №2 - неможливо скопіювати текст в віконечку помилки - сплеш вікно із програми " Будь ласка зачекайте - Завантажується" нагло краде фокус собі я так розумію, відповідно ні меню нічого іншого не встигає відпрацювати, хіба відео запишу?....
Haza написав:Що нового: + Додано можливість фільтрувати рахунки в карті рахунків по банку та валюті через панель статистики головної форми програми; + Змінено фільтри по валюті на власнику рахунків у карті рахунків;
Большое спасибо, всё идеально, но осталось маленькое «НО»: в «Карте счетов» при включении фильтра «владелец» и «валюта» - «Сегодня» теряет свое, заранее заданное, положение; но если при этом включен «фильтр «по банкам» на главной станице то «Сегодня» остается в заданном положении. Хотелось бы подправить, если можно. PS. А вообще получилось оч. удобно, Excelевский вариант плавно заброшен.
YuriySVik Можливо це із-за увімкнутого фільтра "Показувати валюту у різних колонках"? При його увімкнені + вибрати одну із валют = колонка одна зникає і лінія "сьогодні" вже не в тому місці. Якщо фільтр "Показувати валюту у різних колонках" вимкнений - то в мене все працює ОК
Haza написав:YuriySVik Можливо це із-за увімкнутого фільтра "Показувати валюту у різних колонках"? При його увімкнені + вибрати одну із валют = колонка одна зникає і лінія "сьогодні" вже не в тому місці. Якщо фільтр "Показувати валюту у різних колонках" вимкнений - то в мене все працює ОК
Андрей, если Вы точно ничего не перепутали, то появилась еще одна странность: включаю фильтр (да он у меня был отключён), и о чудо у меня все на месте и ничего не перемещается, но мне не нравиться как сам фильтр и так и разделение валют по разным колонкам, как то я не проникся этой идеей (не увидел для себя целесообразность).
YuriySVik Розподіл валют по колонкам дає одну перевагу - внизу таблиці відразу все видно сумарно по валютам: скільки грн, дол. і євро. + візуально краще сприймається, ІМХО. А на рахунок фіксації лінії - десь є видно глюк, спіймати його не можу, адже в мене все в принципі працює коректно. Якщо спіймаєте, то напишіть на пошту точний сценарій дій, що привело до скидання позиції лінії.