Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
maksjustmaks написав:Я нуб, не можу навіть зберегти перший рахунок. Не можу дати дупля в вікні *відсоткові ставки* Що там потрібно прописувати?
По колонкам: 1. "Дата" - дата, з якої починають нараховуватися відсотки по ставці, вказаної у колонці "Ставка, %"; 2. "Ставка, %" - відсоткова ставка за рахунком, яка діє, починаючи з дати, вказаної в колонці "Дата"; 3. "Сума від" - сума, починаючи з якої буде діяти ставка. Зазвичай пусте поле, але по деяким видам продуктів ставка диференційована в залежності від суми. Ось тут це і буде в нагоді. 4. "Сума до (включно)" - кінцева сума діапазону у випадку, якщо значення в колонці "Сума від" не пусте; 5. "Комб"
Haza Статистика по счетам / % Ввыплаты по счетам / Таблица / Банк : Банки приходят и уходят, если в фильтре ушедшие банки выключить, то и за предыдущие годы, когда эти банки давали доход, в суммах по месяцах и за год их доход не отражается. Думаю, что в суммах нужно отражать весь доход по всем банкам, даже которые выключены в фильтре.
valya Все правильно. Якщо Ви фільтром відсіяли певні банки, то дані по ним не рахуються в загальних сумах по будь-яких періодах. А навіщо їх відсіювати через фільтр? Ніколи такого не робив. За певний рік в таблиці показуються лише ті банки, які принесли дохід. Наприклад, якщо в 2014 році по банку "А" був дохід, а в 2015 ні, то в 2015 році при увімкненому банку "А" даних по ньому не буде.
Haza Так, даних не буде, але пуста строка банку так і буде. В мене вже пару років строки банків, в яких вже не є. А вимикаючи їх в фільтрі - пропадає підсумковий дохід з їх участю. Не зручно, або пусті строки, або не вірна інформація про підсумкой дохід в попередні часи. Таке моє особисте. На Ваш розсуд.
valya Щось не так: не правильно використовуєте таблицю, все таки дані по банкам є або це баг. Можливо є активні рахунки по такому банку (без обліку на приклад) у цьому році? А в таблиці стоять нулі по такому банку чи все пусто, а банк присутній?
Haza Так, поточні рахунки залишились (без обліку), в архіві. В таблиці пусто, нулів немає, а строка банкв є. А що, повинно так бути: в попередньому році були виплати по банку - він є, в поточному виплат немає - він зникає? Як, там полоса прокрутки періодів, а колонка банків зафіксована. Чи не так використовую таблицю?
Haza Так, всі роки, певно в тому і річ. Так вот, як раз і про те, що коли всі періоди, було б (може) краще, якщо при включенні фільтру банків, дохід відфільтрованих банків не зникав. Дякую за увагу і за програму!
Скажите, отчего в левой панеле сумма денег на сегодня вообще не соответствует действительности, примерно раза в 2? Т.е. я жму на птичку в окошке "Сегодня", счета отфильтровываются и если посчитать сумму в этих счетах, то она на много не соответствует значению в этом окошке...