Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Pupsik написав:кто нибудь оплачивал картой Привата проезд в метро?
регулярно оплачиваю....и не я один. карта должна быть с пейпасом. Быстро, удобно - проблем нет, но беда в том, что не все станции киевского метрополитена имеют оборудование для приема платежей с карт - пока, токо центральные Я оплачивал на Л.Толстого, Арсенальной, М.Незалежности...
дякую, а я оце тільки надумався таку карту завести, зупинився на КДВ з фото
Запитання до представника банку, чи має намір банк поширювати можливість оплати безконтактним способом, на всі станції метро?
Pupsik, на жаль, на даний момент оплата поїздок доступна тільки в київських метро. У разі зміни ситуації ми обов'язково проінформуємо клієнтів. Слідкуйте за новинами на нашому сайті https://privatbank.ua/ru/news/ З повагою, Анна. ПриватБанк.
Порився трішки і виявив, що Київ - четверте місто в світі де можна оплатити проїзд у метро за допомогою технології «PayPass» ...така можливість є на 17 станціях з 52
klug написав:Панове, а Інтернет-карту (грн.) можна через СЕП поповнювати? Десь вже 3-й день блукає переказ, починаю грішити на примат.
можно конечно - я пополнял не раз ... а когда вы отправляли?
Відправляв не я, а мені. Ще у четвер. Реквізити роздрукував у П24 і так віддав, тому я накосячити не міг. З того боку мамою клянуться, що усе відправили - знайомим на КДВ прийшло, а я на інтернетку ніяк не можу дочекатись. Теоретично сьогодні був останній (3-й день по регламенту), тому, напевно, завтра буду трусити, щоб дали повну інформацію по платежу: коли і звідки його відправляли.
Попросите квитанцию у того кто платил накосячить можно и при оплате введя не ту цифру в №карты...