Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Я вже розпочав процес пошуку альтернативних варіантів. Якщо щось вже вибрали пишіть тут. Гадаю якщо є більш-менш нормальні манагери інших банків, вони би могли під шумок з Приватом залучити досить багато клієнтів і тим самим поповнити депозитний портфель свого банка.
Через два дня у многих заканчиваются полугодовые депозиты по майской акции. Приват естественно сделал все чтобы люди не оставили эти же средства на больший срок. Как в этом месяце с 8 числа понижали ставки по депо. Ехидные фразы Гороховского про ,,1 процент,, людей думаю показывает отношение привата к своим вкладчикам. Привату лучше куча бабушек с депозитом в 5 тысяч гривен чем ,,1 процент,, с 200к.
ну и списочек лучше уж пусть в привате полежат по Фидо вообще была информация что сворачивается банк - не знаю на сколько это отвечает реальности, может просто вброс
кому интересно
Востаннє редагувалось DmitryZP в Сер 30 вер, 2015 09:20, всього редагувалось 1 раз.
ну и списочек лучше уж пусть в привате полежат по Фидо вообще была информация что сворачивается банк - не знаю на сколько это отвечает реальности, может просто вброс
кому интересно
Ну, если ФиК на 20 месте. То конечно же этому списку можно доверять на все 100%