Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:Був сьогодні у шинку. На мене вже всі чекали, головний шинкарь мене провів без черги до барменші, ми знову заповнили кіпу паперу, я показав їм всі цидули з інших лихварів, що у мене не тільки пейси є, а і монетки, як на сповіді розповів скільки в мене медових рамок і скільки там налито медку. Зустріли пристойно, тепер чекаю і вже на запрошення до столу. Відчуваю, що це хвартова банка, просто треба пройти всі кола пекла, щоб опинитися в раю
И когда огласят приговор?
на слідуючому тижні Ну надіюсь чим довша дорога до столу - тим кращий апетит
Скупердяй написав:Був сьогодні у шинку. На мене вже всі чекали, головний шинкарь мене провів без черги до барменші, ми знову заповнили кіпу паперу, я показав їм всі цидули з інших лихварів, що у мене не тільки пейси є, а і монетки, як на сповіді розповів скільки в мене медових рамок і скільки там налито медку. Зустріли пристойно, тепер чекаю і вже на запрошення до столу. Відчуваю, що це хвартова банка, просто треба пройти всі кола пекла, щоб опинитися в раю
И когда огласят приговор?
мабуть, Ви надали їм забагато своїх даних та цидул з ін. банків, що для відповіді банк взяв часу на їх перевірку аж до наступного тижня..
Stringer написав:У кого то волшебная кнопочка - выплатить кешбек - сработала? У меня глухо, уже три заявки на выплату(сдуру) в работе, и заявка на неработу кнопочки..., у кого как?
Подскажите, в какое время операцию проводили?
один раз вчера, второй раз сегодня утром..., в общем 17-20 кешбек уже попал на карту
мабуть, Ви надали їм забагато своїх даних та цидул з ін. банків, що для відповіді банк взяв часу на їх перевірку аж до наступного тижня..
Саме цікаво, як їх перевірити, коли по депо є поняття банківська таємниця і інший банк повинен тих перевіряльщиків на поріг не пускати Це по кредиткахє УІБКІ і там уже не сховаєшся
короче, выплата кешбека производится только в конце опер дня, хоть накануне вечером инициируй, хоть утром, хоть днём..., причём смска о том, что платёж перешёл в статус выполнено, может прийти когда угодно. 20 минут назад мне такая пришла, а денег на карте ещё нет. отакеот
Оплачивал сегодня билет на поезд - впервые получил сообщение ZABLOKOVANO вместо KUPIVLYA. Это особенность оплаты на Укрзализныце или как? Картами других банков ранее оплата бралась как обычно...
Одобрили лимит 45к по программе рефинансирования, с открытием кредитки с кешбеком на эту сумму. Полтора часа в банке оформлял заявку, пока оформлял, 2 раза позвонили из Киева, интересовались, смогу ли я обслуживать долг в их банке, и называли мне мои долги в остальных. Через 40 минут после того, как вышел из банка, позвонили из отделения, сказали что лимит одобрили. Когда получу карту, отпишусь ещё раз
Ах да, заказывал 45к по размеру долга в другом банке
Приносишь бумажку из другого банка, что должен, но 3 последних месяца гасил без просрочек(выписка). Таском гасит кредит в другом банке и выдает кредитку с лимитом на эту сумму, и балансом минус весь лимит