|
УкрСибБанк BNP Paribas Group (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 18 жов, 2015 21:52
big539 написав:меняют условия своих продуктов ЗАДНИМ ЧИСЛОМ. Представьте себе такой коленкор: вы едете за границу, тратите там бабос с карты жабоедбанка, рассчитывая на то что это без комиссии, а они задним числом бац! и делают вам комиссию в 5% за расчёты за бугром... Как вам?
оффтоп. Нет такого сейчас,так как курс уравновешен.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 19 жов, 2015 00:45
big539 написав:меняют условия своих продуктов ЗАДНИМ ЧИСЛОМ. Представьте себе такой коленкор: вы едете за границу, тратите там бабос с карты жабоедбанка, рассчитывая на то что это без комиссии, а они задним числом бац! и делают вам комиссию в 5% за расчёты за бугром... Как вам?
Да ну, когда такое было?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8242 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 19 жов, 2015 01:44
та вы чи слово "представьте себе" пропустили?)
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 жов, 2015 01:59
big539 написав:та вы чи слово "представьте себе" пропустили?)
Да не, но как-то жоское слишком предположение. Ну согрешили с условиями акции, но это ж даже не продукт. Ну еще грешат заниженными курсами продажи на МБ, но и тут по факту нет нарушения условий договоров. В изменении условий договоров задним числом замечены не были, а по условиям реструктуризации валютной ипотеки на фоне других банков это просто добрый Санта.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 19 жов, 2015 09:29
Faceless написав:В изменении условий договоров задним числом замечены не были
Вы опять за своё.Они задним числом подменили файл с официальными условиями акции.Тот файл был ничем инным как публичным предложением.Козак даже сноску на статью ГК давал. Тобеж грубое нарушение ГК и подлог документов.
-
_Slava_
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 76 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 жов, 2015 09:51
_Slava_ написав: Faceless написав:В изменении условий договоров задним числом замечены не были
Вы опять за своё.Они задним числом подменили файл с официальными условиями акции.Тот файл был ничем инным как публичным предложением.Козак даже сноску на статью ГК давал. Тобеж грубое нарушение ГК и подлог документов.
КХ совершенно некорректно толкует статью ГК (как по мне). Нет там ни нарушения ГК ни подлога, ибо условия акции - не предложение заключить договорные отношения. Готовы доказать обратное? - будет очень интересно посмотреть на решение суда.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 19 жов, 2015 11:24
Faceless написав: _Slava_ написав: Faceless написав:В изменении условий договоров задним числом замечены не были
КХ совершенно некорректно толкует статью ГК (как по мне). Нет там ни нарушения ГК ни подлога, ибо условия акции - не предложение заключить договорные отношения. Готовы доказать обратное? - будет очень интересно посмотреть на решение суда.
А ви що Конституційний суд тлумачити коректно чи ні? Я вам навів документ, а яка ваша аргументація? І прошу не видаляти! Публічний договір не вимагає підписання додаткових угод. Карти в Приваті так видають без жодних документів і підписів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 жов, 2015 11:35
Козак-характерник написав:А ви що Конституційний суд тлумачити коректно чи ні? Я вам навів документ, а яка ваша аргументація?
Що хочу, те й тлумачу. І одне діло - обговорювати, чи законними були вказані дії, інше - безпідставні звинувачення у злочині. Ви що, прокуратура? Аргументація така, що як на мене наведений вами документ не стосується даного випадку. Рекламна акція для власників карток це не продаж банківського продукту.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 19 жов, 2015 11:41
Faceless написав: Козак-характерник написав:А ви що Конституційний суд тлумачити коректно чи ні? Я вам навів документ, а яка ваша аргументація?
Що хочу, те й тлумачу. І одне діло - обговорювати, чи законними були вказані дії, інше - безпідставні звинувачення у злочині. Ви що, прокуратура? Аргументація така, що як на мене наведений вами документ не стосується даного випадку. Рекламна акція для власників карток це не продаж банківського продукту.
Я не прокуратура! Я висловлююю свою думку! Так само як і ви тлумачите мої припущення. Маю аргументовані підозри в злочині. На мою думку це так і є. Ті кого кинули на бабки можуть звертатися в суд! Суд вирішить хто правий, а хто ні.... А від вас відчувається заангажованість... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 жов, 2015 11:45
І взагалі куме... ви за ведмедя, а не з нами... ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-