Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Mutabor, а з блокуваннями в останній день, Ви праві....це якась дурня від Альфи. Що ще зауважив в роботі конкретного відділення....менеджери розводять клієнтів на закриття старих карткових рахунків. Зокрема це спостерігав в 2 відділеннях. В одному і мене хотіли розвести.
А закрывать не нужно? Просветитель пж. Думаю сейчас ехать Комфорт оформить. И чем чревато закрытие старого и открытие нового?
Квесторе_поверніться написав:Mutabor, а з блокуваннями в останній день, Ви праві....це якась дурня від Альфи. Що ще зауважив в роботі конкретного відділення....менеджери розводять клієнтів на закриття старих карткових рахунків. Зокрема це спостерігав в 2 відділеннях. В одному і мене хотіли розвести.
А закрывать не нужно? Просветитель пж. Думаю сейчас ехать Комфорт оформить. И чем чревато закрытие старого и открытие нового?
Звичайно що старі картки закривати не обовязково. А Комфорт не відкривав. Не знаю чи є неіменні.
Комфорт - мнгновенка НО, нуна обеспечить 5к несниж. остатка на всех счетах для безплатного обслуж Эти 5К нуна залить в течен. текущ. мес после получен. карты. Только вот этот мес. СЕДНЯ заканчивается
Интересно, в новых пакетах типа Комфорт за СМС-информирование платы не будет, если есть депо соответствующий? А то в тарифах какие-то странные ссылки с 2-мя нулями, к-рые не расшифровываются..
Mutabor И мне заблокировали карту, Дебют, к-рой я пользовался только 1 раз для активации, типа скомпрометирована. И узнал об этом только при случайном заходе в отделение. Думаю, так заманивают на новые пакеты.
cheburek3 написав:Интересно, в новых пакетах типа Комфорт за СМС-информирование платы не будет, если есть депо соответствующий? А то в тарифах какие-то странные ссылки с 2-мя нулями, к-рые не расшифровываются..
А киньте посилання? Там вроді якщо 5000 кожний день на всіх рахунках то не беруть абонплату 10 грн. Ця плата покриває і плату за СМС.
Квесторе_поверніться написав:А киньте посилання? Там вроді якщо 5000 кожний день на всіх рахунках то не беруть абонплату 10 грн. Ця плата покриває і плату за СМС.
cheburek3 написав:Я имел в виду Пункт 1.3 Не тарифікується00 А в более ранних тарифах этих нулей не было.
° Комісія за наданні банківських послуг вказаних у цьому розділі Тарифів окремо Не тарифікується, оскільки вартість цих послуг включена до вартості тарифу за зняття готівки через установи інших банків; через банкомати банків України та закордоном у разі перевищення ліміту по зняттю готівки за місяць; безготівкове списання з Рахунку по вказаним реквізитам, згідно п.3 5 тарифів °° Комісія за наданні банківських послуг вказаних у цьому розділі Тарифів окремо Не тарифікується, оскільки вартість цих послуг включена до вартості тарифу за оформлення карток згідно п.11 тарифів
cheburek3 написав:Я имел в виду Пункт 1.3 Не тарифікується00 А в более ранних тарифах этих нулей не было.
° Комісія за наданні банківських послуг вказаних у цьому розділі Тарифів окремо Не тарифікується, оскільки вартість цих послуг включена до вартості тарифу за зняття готівки через установи інших банків; через банкомати банків України та закордоном у разі перевищення ліміту по зняттю готівки за місяць; безготівкове списання з Рахунку по вказаним реквізитам, згідно п.3 5 тарифів °° Комісія за наданні банківських послуг вказаних у цьому розділі Тарифів окремо Не тарифікується, оскільки вартість цих послуг включена до вартості тарифу за оформлення карток згідно п.11 тарифів
А-а, увидел, спасибо. Только у них в сноске не нули, а другие символы. А в тексте тарифов мелкие нули.