Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
GrafBV написав:ТО, подскажите какие допки VISA по Б5 (ТАС-СТАРТ) доступны для оформления. Я так понимаю что та инфа что в тарифах не совсем актуальна. Например отсутствуют карты PayPass.
-VICTOR- написав:це не діло...я вже також дзвонив на гарячу лінію і акцентував увагу на данному питанні . там цікаво виходить ..пробуєш заплатити за телефон через wideup система блокує 1грн. клієнт отримує СМС , але у ньому немає самого важливого - це коду авторизації . клієнт відмовляється від операції , система повертає гривню про що клієнт отримує СМС і в ньому ...є код операції суть в тому що код потрібен в першій СМС і нафіг не потрібен у другій ) потрібно виправити , дзвонити за кожним поповнення телефону чи інтернету з питанням одноразового коду - то втрата часу і неефективне використання потенціалу колцентру.
-VICTOR- написав:це не діло...я вже також дзвонив на гарячу лінію і акцентував увагу на данному питанні . там цікаво виходить ..пробуєш заплатити за телефон через wideup система блокує 1грн. клієнт отримує СМС , але у ньому немає самого важливого - це коду авторизації . клієнт відмовляється від операції , система повертає гривню про що клієнт отримує СМС і в ньому ...є код операції суть в тому що код потрібен в першій СМС і нафіг не потрібен у другій ) потрібно виправити , дзвонити за кожним поповнення телефону чи інтернету з питанням одноразового коду - то втрата часу і неефективне використання потенціалу колцентру.
Исправлено.
...пять, по пятибальной шкале , за быстрое реагирование
Ув. TASCOMBANK Это правда, что кредитку "Большая пятерочка" не выдают ЧП-шникам? Что банк предпочитает людей, оформленных по КЗоТу.
А как на счет, например, сотрудников ИТ-компаний? Множество людей, с хорошим доходом, работают фактически на постоянном рабочем месте, но оформлены по схеме ЧП? Банку не нужны такие клиенты?