Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Nickmess написав:Квесторе_поверніться да. мне тут уже рассказали что деньги на след день видны. но сегодня уже второй рабочий а кредит все еще не погашен
TASCOMBANK написав:В договорі 6*6 виявлений кидок від банчика. Цей вклад можна 6 місяців поповнювати і на 183 день розривати достроково без втрати відсотків. Але це...... виявивляється обманом. За останні 30 днів вкладу банк платить лише 0,01% річних.
Ніякого обману. На сайті вказано, що дострокове розірвання вкладу після 6 місяців відбувається за високою відсотковою ставкою. А де на сайті є текст самого договору 6*6? Он Укрсиб і ставку 0,01% по Активних грошах+ вважає високою.
З договором є можливість ознайомитися у відділенні Банку.
Так через ТАС24 хочу відкрити .....в відділення не ходок.
TASCOMBANK Надійшла смс від банку з рекламою вашої кредитки. Чи є сенс завітати до відділення? Які саме документи слід з собою захопити? Яку інформацію слід надати? В базі даних я вже є, маю у вас депозит й дебетні картки.
Так что это за массовое начисление сегодня было. Оф. ответа я пока не вижу. Поддержка так раскалилась , что не дозвонится. Начисление этих процентов не изменило баланс по карте. Да и за что, если представитель тут утверждал что все операции от 31,10 были проведены 3,11. А я им все равно подкинул на счет 20,11.
pavyak написав:Так что это за массовое начисление сегодня было. Оф. ответа я пока не вижу. Поддержка так раскалилась , что не дозвонится. Начисление этих процентов не изменило баланс по карте. Да и за что, если представитель тут утверждал что все операции от 31,10 были проведены 3,11. А я им все равно подкинул на счет 20,11.
BBC написав:Надійшла смс від банку з рекламою вашої кредитки. Чи є сенс завітати до відділення?
Звичайно ж є!
BBC написав:Які саме документи слід з собою захопити?
Якщо Ви плануєте оформити кредитну картку «Велика п’ятірка» на стандартних умовах, то будуть потрібні паспорт, ІПН та довідка про доходи, якщо бажана сума кредитного ліміту буде більше 30 000 грн. Якщо ж оформлення буде відбуватися в рамках програми рефінансування, то потрібно надати документ, що підтверджує факт своєчасного внесення платежів по кредиту, що рефінансуватиметься. В рамках програми рефінансування довідка про доходи буде необхідна у випадку, якщо сума бажаного кредитного ліміту перевищує 50 000 грн. P.S. Надання довідки про доходи позитивно вплине на рішення Банку у будь-якому з варіантів.