Просмотры квартир, мониторинг - обмен опытом и инфой, Киев.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7273747576 ... 80>
Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2015 21:58

Буде краще написав:Друзья, с благодарностью выслушаю советы по покупке одной комнатной в районе Голосеево (пр-кт Науки, Голосеевская, бывшая Ровенская, Стельмаха и т.п.).
Требования скромные:
- не под ремонт (в крайнем случае, не сейчас)
- недалеко от метро (демеевская, голосеевская площадь)
- не первый и не последний этаж
- ну и денЮх не больше двадцати пяти килозелени.
Спасибо.

за 25к комнату в общаге можно купить
respect00

Заблокований
Подякував: 27 раз.
Подякували: 49 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 гру, 2015 22:17

respect00 написав:
  Буде краще написав:Друзья, с благодарностью выслушаю советы по покупке одной комнатной в районе Голосеево (пр-кт Науки, Голосеевская, бывшая Ровенская, Стельмаха и т.п.).
Требования скромные:
Спасибо.

за 25к комнату в общаге можно купить

Ну почему же комнату? Хрущ какой-нибудь может выстрелить, а если темпы снижения не уменьшатся, то к марту, глядишь, 25 может стать красной ценой для того же хруща. На что-то более приличное пока рассчитывать не приходится...
Anadonta

Подякував: 221 раз.
Подякували: 164 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2015 01:00

Буде краще написав:Друзья, с благодарностью выслушаю советы по покупке одной комнатной .

советовать не буду. просто скажу, как бы я поступил:

1. промониторил бы
m2bomber.com и lun.ua
на предмет реальных средних цен на квартиры, соответствующие "скромным требованиям".

2. не офтопил бы в теме. если я не ошибаюсь - эта тема не для получения индивидуальных консультаций мне такому скромному, а для обмена опытом. нужен опыт? - перечитал бы сообщения с первой страницы и вернулся к пунтку 1))
torba

Подякував: 102 раз.
Подякували: 47 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 гру, 2015 14:28

Re: Просмотры квартир, мониторинг - обмен опытом и инфой, К

Все понятно. Всем, кто удостоился ответить - спасибо.
Буде краще

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 гру, 2015 10:00

Требования скромные:
Спасибо.

На текущий момент в "свободный доступ" такого уровня цен -"денЮх не больше двадцати пяти килозелени."- и вашим запросам: НЕТ.

Возможно какая-то срочная продажа и может появится у ведущих киевских "морд", но скорее всего она будет реализована непублично через имеющиеся у "морд" заказы.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 січ, 2016 22:03

Так сказать для матчасти.
  somilitark написав:итог:недвижка неспешно вниз,без ускорений,но пока только вниз :?
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2016 14:20

История постройки дома КГС на Святошинская 2.

1. Подача заявления на получения участка -"справа Д-6612, заява ДЦ N 01013-000105856-014 від 14.10.2013" http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2. ... enDocument
2. Выделение Киевсоветом земли - "РІШЕННЯвід 10 грудня 2014 року N 579/579 Про передачу земельної ділянки публічному акціонерному товариству "Холдингова компанія "Київміськбуд" для будівництва та експлуатації житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Святошинській у Святошинському районі м. Києва" http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2. ... enDocument
3. Заключение договора аренды на участок -" После этого решения был заключен договор аренды земельного участка между Киевсоветом и Холдингом. Заключенный он 20 марта 2015 сроком на три года " http://100realty.ua/news/39002
4. Получние разрешения на ведение стройработ на участке - 4.08 2015 http://www.kyivmiskbud.ua/rus/news/976/ (см. скан о разрешении на строительные работы)
5. Начало непосредсвенно стройработ на участке начатых после разрешения на проведения строительных работ?
6. При старте продаж?
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 20 лют, 2016 17:40

История участка на проспекте Победы 42, где впоследствии был построен полуэлитный ЖК

1. С какого бодуна в далёком 2005 году мэр-махинатор А.Омельченко участок под застройку выделил в аренду на 5 лет "девелоперу" заводу фотон. http://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2. ... enDocument
КИЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
XI сесія IV скликання
РІШЕННЯ

від 6 жовтня 2005 року N 149/3613
Про передачу закритому акціонерному товариству "Київський завод світлочутливих матеріалів "Фотон" земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлово-офісного комплексу з торговими приміщеннями, приміщеннями соціальної інфраструктури та підземним паркінгом зі знесенням існуючих нежитлових будівель на просп. Перемоги, 42 у Шевченківському районі м. Києва

Відповідно до ст. ст. 93, 123, 124 Земельного кодексу України та розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, Київська міська рада вирішила:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки закритому акціонерному товариству "Київський завод світлочутливих матеріалів "Фотон" для будівництва, експлуатації та обслуговування житлово-офісного комплексу з торговими приміщеннями, приміщеннями соціальної інфраструктури та підземним паркінгом зі знесенням існуючих нежитлових будівель на просп. Перемоги, 42 у Шевченківському районі м. Києва.

2. Передати закритому акціонерному товариству "Київський завод світлочутливих матеріалів "Фотон", за умови виконання п. 3 цього рішення, в короткострокову оренду на 5 років земельну ділянку площею 2,03 га для будівництва, експлуатації та обслуговування житлово-офісного комплексу з торговими приміщеннями, приміщеннями соціальної інфраструктури та підземним паркінгом зі знесенням існуючих нежитлових будівель на просп. Перемоги, 42 у Шевченківському районі м. Києва за рахунок земель, оформлених відповідно до п. 12 рішення Київської міської ради від 03.02.2000 N 7/728 "Про оформлення права користування земельними ділянками" (із змінами, внесеними рішенням Київської міської ради від 15.07.2004 N 417/1827), право користування якими посвідчено договором оренди земельної ділянки від 27.12.2004 N 91-6-00383.
Київський міський голова О. Омельченко

2. Видать за 5 лет хозяева "девелопер" фотон не смогли никому впарить своё "долевое участие", и то ли старые хозяева фотон то ли новые хозяева "девелопер" фотон продлили договор для "девелопера" дальше.Зображення
3. Как видно из скана выше на участке был построен за 2 года полуэлитный ЖК Кристал Парк.
Зображення
Но на этом история застройки участка на Проспекте Победы 42 не закончилась. Так как компания что строила ЖК Кристал Парк и которая должна была там построить ещё и офис , постройку офиса заморозила.
Зображення
Видать такие фокусы компании застройщика "девелоперу" фотон стали " не довпадоби" и "девелопер" фотон подал документы в Киевсовет для раздела участка.

"Далі буде"....
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 кві, 2016 06:49

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
  antey1969 написав:
  yura_ написав:
  airmax78 написав:Ценники в баксах, как минимум, сложатся вдвое. Как минимум.
не думаю... Теперь недвига бедет понемногу падать, и зарплаты понемногу расти. Вряд ли просядет больше чем в 1.5 раза

Кто знает... Все может быть...
По крайней мере, сейчас страну уверенно толкают все дальше в пропасть, причем, совместными усилиями, а жировой запас населения с каждым месяцем все жиже. А когда массе становится нечего терять...
Не удивлюсь, если в конце концов на цены недвижимости в Киеве весьма сильно повлияет толпа с вилами и брусчаткой
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 кві, 2016 16:46

Оренда квартир через агенства нерухомості "без комісії"

Хотів би поділитися власним гірким досвідом "розводів по-київськи". І так, вчора у зв'язку із нагальною необхідністю оренди квартири я необачно звернувся до агенства нерухомості "Без коммисии" (власник Бернадін Олександр Сергійович, що знаходиться у м. Києві, вул. Григоренка, 39б, офіс 8. Здається вже тривалий час працюю і живу у Києві, а розвели як раз два. Отож,схема у наступному. Я звернувся до вказаного агенства де працівники мені розповіли, що у них є супер база де є велика кількість різних квартир і номерів телефонів їх власників. Розпитавши мене про необхідну ціну та вимоги до квартири мені почали пропонувати різні варіанти. Коли зупинились на двох, то вони при мені зв'язуються з таким власником і дають послікуватися, в ході чого я відразу все обговорив аж до зустрічі і укладення договору. Тобто мені так показали, що я ніби легко і без проблем і практично без комісії знайшов свою квартиру. Тоді я з ними уклав договір про надання інформаційних послуг за яким вони мені кожного дня двічі скидають на електронку свої бази та заплатив за це 500 грн. Розмова була так, що Ви домовились про зустріч і квартиру, однак ми все рівно Вам скидаємо бази і у випадку якщо той варіант відпаде, Ви спокійно собі знайдете інший.
Я на це повівся. Коли прийшов на роботу і відкрив електронку, дійсно базу мені скинули із різними варіантами. Я подумав, що поки чекаю зустрічі спробую передзвонити до інших власників і поцікавитися про їх квартири. Отож, процентів 40 номерів поза зоною або не дійні, процентів 30 квартир знаходяться зовсім не в тих районах як в базі, процентів 20 не відповідають і процентів 10 ніби домовляються про зустріч, а в окремих із таких випадків замість висотки з ліфтом, виявились звичайні "хрущовки". Ну це не головне.
І так, зв'язуюсь я з власниками 2 квартир на яких ми зупинились в агенстві. Номер 1 квартира вже здана давно, номер 2 поки все в силі і домовляємося на вечір про зустріч, оглядини і таке інше. В домовлений час я дзвоню, щоб уточнити коли зустрінемося, жіночка з милим голосом каже що вона на роботі і просить передзвонити через 30 хв. Я так і зробив. Мовчанка, потім ще разів так 5 дзвонив мовчанка. Дзвону далі зайнято. І так продовжується деякий час. Потім беру свій інший номер телефону набираю - підняли слухавку одразу і жіночка мені повідомляє, що на роботі завал і квартиру мав показати чоловік, однак коли вона про це йому сказала то виявилось, що квартиру він вже давно пообіцяв колегам і тому відбій. Думаєте співпадіння???? Не думаю.
Тому висновок такий не ведіться і не слухайте.... Якби не прескорбно було визнавати у Києві щоб зняти квартиру треба: 2 місячних платежі і 50 відсотків рієлтору. Жаль але це так. Доречі виявилось, що мій товариш був розведений аналогічно, просто агенство з іншою назвою, а схема така ж.
Тому всіх закликаю, не станьте об'єктом "розводів по-київськи". Вибачаюсь за емоції, просто це вже дістало.... :D
civalmont

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 7273747576 ... 80>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор