Hotab написав:При оформленні субсидії доходи з депозиту не враховуються. Не кажучи вже про те, що скирдують не обов"язково на депозит. Частіше під грушу, особливо в періоди потрясінь..
я думаю что в 2016 году могут проредить ряды тех кто получает субсидию
Ахмтека дасть добро? це поки ще на субсидії, то нешкода, своїх отслюнявить трішки і трішки держава. а якщо оплачувати хз за що, народ буде волноваться, і мєнти не поможуть.
Новый бюджет Налог на депозиты с 21.5%>19.5 мвд увеличение на 14,5 млрд, на 50% нацгвардия увеличение на 6,5 млрд, увеличение в 4 раза новая статья нацполиция ещё 13,6 млрд итого на ментов всего 58,5 млрд, увеличение на 34,5 млрд
"Теоретично, сьогодні право на субсидію повинні мати близько 2,5 млн українських сімей. А після підвищення цін на газ, за деякими нашими підрахунками, — близько 4 млн.
В Україні на сьогодні вже близько 1 млн 600 тис. сімей отримують субсидії за новим порядком. Про це сьогодні під час засідання колегії Міністерства соціальної політики України заявив міністр соціальної політики Павло Розенко, передає кореспондент РБК-Україна.
"На сьогоднішній день, це останні дані, вже у 1 млн 600 тис. українських сімей отримують субсидії за новим порядком", - сказав Розенко.
"Кількість тих, хто отримує субсидію, зросла в чотири рази", - додав глава Мінсоцполітики.
За словами Розенка, близько 2,2 млн справ українських сімей перебувають в обробці даних.
Кількість сімей, які отримують субсидії, у 2015 році збільшилася в шість разів у порівнянні з попереднім роком. Про це в ході публічного звіту членів уряду щодо виконання програми діяльності Кабінету міністрів заявив міністр соціальної політики Павло Розенко.
"У нас на розгляді знаходиться близько 200 тис. справ, таким чином, до нас в управління соцзахисту звернулися 5 млн сімей.
15 млн - неправдоподобная цифра. Могла, вероятно, возникнуть как умнодение 5 млн семей на средний состав семьи (3 чел), но как я писал выше, это не обосновано
Faceless написав:15 млн - неправдоподобная цифра. Могла, вероятно, возникнуть как умнодение 5 млн семей на средний состав семьи (3 чел), но как я писал выше, это не обосновано
спытайте у Сени на ФБ за 15 млн...
Министерство социальной политики констатирует, что по состоянию на 24 декабря жилищные субсидии были предоставлены 5,1 млн семей. "На сегодняшний день 5,1 млн семей", - сказал министр. Источник: http://censor.net.ua/n366590
Аркада на Ломоносова двуху за такие бабки предлагала, а Вы тулите однокомнатную. Хватит писать о дорожай и выдавать за дешевей. Бросайте что то реальное.
Строительная компания «Интергал-Буд» предлагает своим инвесторам выгодную рассрочку.
Застройщик подготовил для своих клиентов рассрочку на 7 лет под 6% годовых. Такая рассрочка действует на покупку квартир в жилом комплексе «Озерный гай Гатное». При этом, ежемесячный платеж должен составлять от $230 при размере минимального первого взноса 10%. Источник: http://domik.ua/novosti/intergal-bud-pr ... 43492.html
Ежемесячный платеж как за аренду. По-моему, неплохо. Что скажете?