Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:TASCOMBANK, а це що за бізобразіє? Максимальна сума розміщення вкладу: 25 тисяч гривень, 1 тисяча доларів США, 1 тисяча євро Джерело інфо http://www.tascombank.com.ua/content/vi ... ukrainian/
Так, максимальна сума не така велика, яку б хотілося бачити, але основна перевага вкладу залишилася без змін - можливість дострокового розізвання без втрати нарахованих відсотків
Так я про двократне зменшення. З такими сумами не знаю чи хто буде заносити. Ну і виплата в кінці і поповнювати не можна.
Хочемо нагадати про депозит «6+6», за яким передбачена можливість поповнення та дострокового розірвання за високою відсотковою ставкою, з виплатою у кінці строку.
А не фиг по инторнетам шляться - работать надо! Я в ~8.30 сегодня тоже не смог зайти (не пришло СМС)... Через час - вторая попытка - уже пустили. Налицо нэгаразды и нэподобства