Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Сдаю комнату на Троещине в трёх комнатной квартире.Двенадцатый этаж 16-ти этажного дома в комнате есть все необходимое закрывается на ключ.В квартире проживает семья три человека ребенок (12 лет).Стоимость 1700грн без комуналки
rjkz писал(а):Во свех странах есть свои особенности в расходах. Но Украина сейчас бьет все "рекорды" в доходах.
Безумовно. Проте у нас до війни народ звик шикувати. Що було - те було.
Дороженні машини, величезні палаци. Це все - в бідній країні.
Так вона бідна чи пронизана корупцією? "Сожительница военного прокурора АТО купила джип за 1,21 млн грн Ирина Немец в 2014 году приобрела Toyota Land Cruiser 200 стоимостью 1,21 млн гривень, в то время как ее доход составил лишь 1 тыс. 687 гривень за год"
В Німечині чи Америці таке можливо? Ні!
rjkz писал(а):Но Украина сейчас бьет все "рекорды" в доходах.
Якщо пам,ятаєте - я абсолютно ІНДЕФЕРЕНТНО віднісся до Майдану-2014. Тому що я пройшов через Майдан-2004 і знав, що нічого хорошого не буде.
Ті ж негідники у владі. Тільки прізвища інші.
Я не знаю, як без привселюдної смертної кари, без конфіскації майна у злодіїв та розстрілу корупціонерів розірвати це замкнуте коло? Вибачте за мій французьський)))
Жека79 писал(а):кто хочет тот принимает ванную
У кого є гроші.
Последний раз редактировалось Frant Ср 27 янв, 2016 21:59, всего редактировалось 6 раз(а).
14 000 грн Эта квартира сделана с любовью. Новая, светлая, теплая, уютная. Качественный ремонт, техника, сантехника, новая деревянная мебель. Общая площадь - 78 кв. м, жилая - 36. Большой балкон. Чудесный вид из окна - восточно-южная сторона. Рядом с домом - спортивные площадки, сосновые скверы для прогулок, супермаркет. До метро "Житомирская" - 8 минут хотьбы. До центра Киева - 15 минут езды на машине. К большому супермаркету - 100 м. Территория огорожена, охраняется, убирается - приятно глазу. Сдается хорошим, аккуратным жильцам в аренду впервые на длительный срок. Хозяева.
rjkz писал(а):Так что не надо делать акценты на "как все ТАМ плохо", люди сейчас активно ездят и сами знают где что и как.
В Румунії, Болгарії і Турції рівень життя суттєво вище, ніж в Україні. Чим далі від "совка" - тим краще людям жити.
Особисто я не вірю, що в цій країні можуть бути якісь реформи, якісь зміни без смертної кари та конфіскації майна за корупцію і злодійство. Майдан-2004 і Майдан-2014 ледь похитнули цю феодальну систему, і не більше того.
Так що найближчі рік-два будуть вельми важкими.
Фактично ми повертаємось в 1990-ті роки. Через 2-3 роки почнуть рости ціни на сировину, метал, олію. Тоді почнеться "ріст".