А колобка то съели. Всегда удивлялся, почему у той сказки такой странный конец може из-за того, шо колобок был самым свободолюбивым героем -- он абсолютно ото всех хотел уйти
clientage написав:А нету ещё темы диссерта:"Як любить Україна своих вкладників банків" ?
Бачите скільки ще не дослідженного! Роботи непочатий край! Але знову ж таки повторюся, що ту работу виконувати не збираюся! БО! Життя в мене одне! І якщо його витрачати ще на роботу, то не буде часу кайфувати! Я в душі за рабовласницькій устрій: банкстер працює - золотогоршочник кайфує! Кожному своє!
l66 написав:У ІV кварталі продовжилася докапіталізація банків материнськими установами. До банківського сектору надійшло 716 млн. дол. США прямих іноземних інвестицій, більша частина з яких була у вигляді переоформлення боргових зобов’язань.
У 2016 році очікується зниження експорту товарів на 11.8% (порівняно зі зростанням на 4.3% у попередньому прогнозі) через збереження низьких цін протягом року на чорні метали (падіння на 22.6% за рік), руди (15.9%), зернові (4.3%) та олію й олійні (5.3%). Крім того, загальні втрати для експорту від торговельних обмежень з боку РФ та блокуванням транзиту вітчизяних товарів територією РФ було оцінено в 1.3 млрд. дол. США (з урахуванням переорієнтації).
Козак-характерник написав:"Місце банків з російськими власниками під час гибридної війни РФ з Україною". Є тут науковці? Тема для дисертації. А то дилетанти смітять скрізь. На мій, власно теж ділетантський погляд, кожне явище треба розглядати в динаміці, а не статиці. До того ж памятаймо, що деякі факти інтерпретуються і оцінюються неоднозначно, від вподобань і світогляду науковця. А від цього залежать відповідні оцінки й висновки автора наукового дослідження. А щодо золотогоршочника та його місця в сьому процесі, можу додати лише одне. Коли не знаєш як вчиняти - роби за законом! Відповідно, якщо банк працює на теренах України і має необхідні за законодавством для своєї діяльності документи, як то банківська лізенція від НБУ і т.д то ніхто не має права дорікати золотогоршочнику не в патріотизмі. Тому що! Згідно результатів ретельного наукового дослідження може виявитися по факту, що патріот - є зрадник, знову ж такий свідомий чи ні, але то є вже предмет іншого наукового дослідження, і навпаки, той кого "клеймили" - великим патріотом! Дякую за увагу шановному паньству за прочитання скромного опусу козака!І памятаймо: час розставить все по своїх місцях!
В контексті питання треба проаналізувати, скільки валюти вдалось витягнути пані Лєрі з агресора через програму "примус до капіталізації"
Козак-характерник написав:"Місце банків з російськими власниками під час гибридної війни РФ з Україною". Є тут науковці? Тема для дисертації.
З цією темою тісно пов'язана інша тема - "Хто більше любить Україну: вкладник банку з рос.капіталом чи матрасник, який не тримає коштів в банку та не платить 1,5% військового збору для перемоги над окупантом"
я бы сказал жёстче - и те и другие укакиваются в демонстрации своей якобы любви к Украине ... совпадение? не думаю™
jump написав:Народ, хтось користується послугами "Ідеа банк"? які враження? цікавлять їх "Вільні кошти". на Мінфіні купа негативних відгуків.
В чому негатив?
невчасно вертають бабло, додаткові послуги навязують, по кредитах у народу багато проблем
1. всегда и все возвращают без проблем..., ну разве что, если прийдешь неожиданно, то 289000 грн могут не выдать в тот же день 2. дополнительные услуги может и предлагают, но чтобы навязывать ... это пумб реально навязывает - не отобьёшься..., а идея белая и пушистая 3. щимит недобросовестных кредитчиков? ну это даже очень хорошо - плати вовремя и по полной и не будет никаких проблем, ни у кредитчика, ни у банка, ни у депозитчика
реально плохо лишь то, что идея буржуй беспородный, а ставки у неё как у грандов - вот это реальный негатив
Козак-характерник написав:"Місце банків з російськими власниками під час гибридної війни РФ з Україною". Є тут науковці? Тема для дисертації.
З цією темою тісно пов'язана інша тема - "Хто більше любить Україну: вкладник банку з рос.капіталом чи матрасник, який не тримає коштів в банку та не платить 1,5% військового збору для перемоги над окупантом"
я бы сказал жёстче - и те и другие укакиваются в демонстрации своей якобы любви к Украине ... совпадение? не думаю™
А ви не науковець... Ваш підхід антинаучний. Ми оцінюємо явище як таке, в чистому вигляді, а ви хочете знайти, і знову ж таки, ОЦІНИТИ мотивацію діючих осіб процесу, пане Stringerу!
П.С. Ту мені згадалася класика: "Я частина тієї сили, що завжде прагне зла, але творить добро!" Натяк зрозумілий? Науковцям звісно, а не дилетантам...
jump написав:Народ, хтось користується послугами "Ідеа банк"? які враження? цікавлять їх "Вільні кошти". на Мінфіні купа негативних відгуків.
в Ідеї подобається ІБ, ставки впали за депо (хоча бачив, що позичальники до них звертаються за позиками + погашають отримані кредити), щодо Вільних коштів, то помітив вчора, що вклад автоматично лонгувався, але чомусь виплата %% замість виплат що2-го числа місяця під час лонгації була здійснена тільки сьогодні (за грудень і січень), цікаво чи то збій, чи така політика