Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Stringer, не ображай Таску! Сірожу можна тролити, а Таску ні!
Та ми й не ображаємось. Просто наші колеги с Контакт-Центру відповідного звернення не знайшли, а коллеги з відділення підтвердили, що заявки на відключення послуги також нема. Ми вирішили самостійно врегулювати ситуацію в рамках наших можливостей, а вийшло як завжди...
Я про те і кажу! Інший банкстер би послав взагалі! Не оцінив клієнт лояльності! Щоб там не було...Треба йому трошки заспокоїтися і випити горнятко кави зранку! Життя триває! Кайфуємо!
WachtAmRhein написав:Короче Таська никогда мне кредитку не даст, Алла повысила ещё на 3000!!!
Ми почекаємо поки Сірожа на кредитку для вкладника дозріє! Якраз через квартал мої поштові у пана Фідота завершаться. А наразі всі монетки розклав. Нічого немає більше!
TASCOMBANK написав:Ми вирішили самостійно врегулювати ситуацію в рамках наших можливостей, а вийшло як завжди...
Лучше бы вы их выключили изначально, по надобности пусть подключается кому необходимо, тем более по депозитным картам. Иначе этот поток негатива будет продолжаться с новыми волнами.
Ми почекаємо поки Сірожа на кредитку для вкладника дозріє!
Вы действительно верите, что выпустят такой продукт? Сирожа разорится тогда. Представьте всю армию льготникокешбечников, идущих оформлять такую кредитку.
Вот вам для вкладныка:
Вы же видите, у кого хороший доход, сразу отказ в кредитке. Хорошо хоть я оформлялся без документа о доходах, а то, точно был бы отказ