Липковского (Урицкого) ул., 18, новый дом, 7/25эт.дома, 148/100/13 кв.м, Н=2.8м, шикарная планировка, три спальни, два санузла, постирочная, гардеробная, два балкона, без отделки, 155000у.е.
та 73, 27000 / 73 = 369,8630136986301 но, ти ж читай вніматєльно, основний месидж дно ПА300 на ОКРЖН для совкошлака! а не те що надо брать вже а ПА369! ждьом лєта, так как зельонка ПА27 і пакращання із тарихвами !!! ОШ ЯЗ мат і шах, гатовтє дупі (тре вимовляти скоромовкою, і все одним склом, при цьому щолкаючи продавана двома пачками Франклінів по носу). от дурамняшого запаха валюти покупан готов на дисконт 30%. === я поставив собі маячок, ПА300, совкошлак малогабаритний, Буча = дно!!!!
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 12 лют, 2016 17:18, всього редагувалось 2 разів.
peresichnij написав:а на Милославській а на ДРВЗ а на Наукові1 а на Вєніку (Унуноктій вангує метро)? назвіть місця де "Києв є" для вас!
Все вышеперечисленное-Киев.Туда ездит городской транспорт.Там работают комунальные службы.Плохо,хорошо-второй вопрос. А разные резервации-софии,акварели,чайки-лично мне не нравятся,и к Киеву не относятся
в мене родак живе біля м.Мінська, так до нього з Вєніка 2 дєвушки переїхали з оренди на Оболонь. Кажуть, що після 22:00 на Вєнік развє шо на таксі. А так як працюють в магізінє прадавщіцамі, то Вєнік їх не устаює. == я до того, що в пригород часто простіше добратися, чим в деякі райони Кийофа а в Ірпінь/Бучу електрички ходять і вночі так що не скрізь Кийоф, це Київ. п.с. навчіться вставляти по-людськи цитати.[/quote] Борисполь нормально идет, пустую треху за 42 лью, вкинул 29 с копейками