Байки про банки і не тільки....2008-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 40844085408640874088 ... 5791>
Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 00:14

Ser Fil написав:komp

А зачем "свинью учить петь?": и время потеряешь, и животинку рассердишь... :mrgreen:
Оно даже НЕ поняло, что с марта за 2015 ТРИЖДЫ "гуляли" для ленивых 22 - 25 с примерно одинаковой цикличностью 3 м-ца, а в симбиозе с безналоговым "рядком" Привата и "передержками" лихого да удалого Михи уже по основной сумме выходим на 80% годовых.. :wink: Вот такое, оно, Деподело стало нынче - гибридное... :idea:

Що ж ти, Нострадамус сидів та мовчав?
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 00:19

Ser Fil написав:komp

А зачем "свинью учить петь?": и время потеряешь, и животинку рассердишь... :mrgreen:
Оно даже НЕ поняло, что с марта за 2015 ТРИЖДЫ "гуляли" для ленивых 22 - 25 с примерно одинаковой цикличностью 3 м-ца, а в симбиозе с безналоговым "рядком" Привата и "передержками" лихого да удалого Михи уже по основной сумме выходим на 80% годовых.. :wink: Вот такое, оно, Деподело стало нынче - гибридное... :idea:

Ну это серфинг финансовый с относительно небольшой суммой. Берем простые консервативные варианты. Я же не писал о ФИДО например, где не чухаясь было 60% годовых...
Тут сколько клоунов в падучей бились по поводу безналоговых депо, чего только не пророчили...
Другие инфляцию трёхкратную придумали, один тут на цене яиц истерику устраивал, не понимая сезонности. Сейчас этих яиц по 12 грн и даже дешевле...
Некоторые уро дуются по поводу пайки на выдачу, а чего бегать забирать непонятно!
Рассказывают что им чем время потратить на получение пайки, так они заработают больше за это время... Учитывая их посты исписанные тут на сотни часов, они на форуме стратили пару лямов уже....
Востаннє редагувалось komp в Вів 08 бер, 2016 00:22, всього редагувалось 2 разів.
komp
1

Подякував: 2457 раз.
Подякували: 3459 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 00:19

Я дам вам парабелум!

Скупердяй написав:
  Козак-характерник написав:Непогана альтернатива груші - рахунки за кордоном. Але то жирних котів стосується. Незаможним краще мати надійну схованку. Її побудова потребує певної фантазії, але то є реально! Мешканцям східних і центральних регіонів можна диверсифікуватися в нерухомість на східних кресах. Або за кордоном взагалі.

Навіщо той клопіт мати нерухомість ще й закордоном ... там потрібно знати специфіку ринку, бути готовим платити за обслуговування нерухомості. Поки бетон себе не виправдовує, як інвестиція ... :mrgreen:

А якщо лінія фронту західніше Донбасу посунеться? Де голову схилити і юшки зварити? В мене до кордону з натівською Польщею 70 км. Горшочок у валізу і на коня! Всі на захід! Козак інвестує в нерухомість тутешню, а ви ціну розганятимете. Ну жирним котам одразу в натівському блоці можна осідати, а середнячкам до східних кресів дорога. А тут козак випадково хату пропонує. Профіт! Я з профітом до натівців, а ви мене прикриваєте на кордоні. Навіть в якості бонусу дам парабелум!
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 00:52

Це до діла не відноситься... :) Ми тут про перспективні інвестиції гутаримо! Я вам ідею дав? Дав! А ліричні композиції послухаю у варшавському кабаре! :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 04:33

Козак-характерник написав:Непогана альтернатива груші - рахунки за кордоном. Але то жирних котів стосується. Незаможним краще мати надійну схованку. Її побудова потребує певної фантазії, але то є реально! Мешканцям східних і центральних регіонів можна диверсифікуватися в нерухомість на східних кресах. Або за кордоном взагалі.

Реальна порада.
Що в Турції, що в Польщі рахунки відкриваєте без проблем, картки працюють, SWIFT проходить за необхідністю швидко і без жодних проблем.
Чудовий інтернет-банкінг.
В Турції видача готівки з рахунку без обмежень і без комісії.
У Польщі, аж смішно писати, комісія за SWIFT - переказ будь куди - будь якої суми - 10 злотих, три пляшки пива.
Один бокал в ресторації, то що, і в ресторацію не ходити?
Кобєта без ресторації до покою в готелі не хоче...
То вже дайте, а потім у готелі будете давати і дві години, і більше, я ж не знаю, на скільки Вас вистачить...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1455 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 07:54

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав:

Навіщо той клопіт мати нерухомість ще й закордоном ... там потрібно знати специфіку ринку, бути готовим платити за обслуговування нерухомості. Поки бетон себе не виправдовує, як інвестиція ... :mrgreen:

А якщо лінія фронту західніше Донбасу посунеться? Де голову схилити і юшки зварити? В мене до кордону з натівською Польщею 70 км. Горшочок у валізу і на коня! Всі на захід! Козак інвестує в нерухомість тутешню, а ви ціну розганятимете. Ну жирним котам одразу в натівському блоці можна осідати, а середнячкам до східних кресів дорога. А тут козак випадково хату пропонує. Профіт! Я з профітом до натівців, а ви мене прикриваєте на кордоні. Навіть в якості бонусу дам парабелум!

Бачу справжнього патріота. Путлєр саме таких і боїться. Вітрину в Сбєрі розіб'ють і тікать...
Frei

Подякував: 506 раз.
Подякували: 539 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 10:33

Frei написав:Бачу справжнього патріота.

Ну от! Я йому про інвестиції, а він мені про військово-патріотичне виховання....Ну то кумекайте тоді своїм розумом!

П.С. В справах збереження горщика із золотими монетками я безмежно цинічний. Може я ще досі воювати не пішов із за нього. Не можу залишити в біді вірного друга! Як то так: горщик із золотими монетками без нагляду? Нам золотогоршочникам економічну диверсію треба робити. Вон ПІБ шатати...
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 10:36

akurt написав:Реальна порада.

Ну от хоч хтось оцінив! А то все на військово-патріотичну гордість хочуть взяти! Квиток Яроша ім покажи...
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 10:41

akurt написав:

Реальна порада.
Що в Турції, що в Польщі рахунки відкриваєте без проблем, картки працюють, SWIFT проходить за необхідністю швидко і без жодних проблем.
Чудовий інтернет-банкінг.
В Турції видача готівки з рахунку без обмежень і без комісії.
У Польщі, аж смішно писати, комісія за SWIFT - переказ будь куди - будь якої суми - 10 злотих, три пляшки пива.
Один бокал в ресторації, то що, і в ресторацію не ходити?
Кобєта без ресторації до покою в готелі не хоче...
То вже дайте, а потім у готелі будете давати і дві години, і більше, я ж не знаю, на скільки Вас вистачить...

Ну і що там робити, проїдати свій горщик? Чи свіфти приносять дохід? :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 бер, 2016 10:45

Козак-характерник написав:
  Скупердяй написав:

Нато надто сцикливе, тому Путлєр може і до Лісабону загнатися. То де будете нерухомість купувати? :lol:
KIM30

Подякував: 989 раз.
Подякували: 419 раз.

Профіль

#<1 ... 40844085408640874088 ... 5791>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор