Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Ну нє наю ... не бачу я розвязки ще ... ризики банкротства ще реально великі. Щось мені здається ще є настрій "ради усмирения" укатати компанію. Спробували швидко/пришвидшити забравши ліцензії на видобуток ... на наступний день вирубили фізиків від газу десь там. Тепер повільно, через дфс.
Бєня, підстрахувавшись, розвів дебіторку і тепер торгується.
Може помиляюся, але in my opinion. Про 150 я казав ще в 1-му кварталі 2015-го, але тоді такої дупи по укрнафті і не сподівалося. Тепер вангую 50-70.
По суті, державі вигідно обанкротити компанію ... що по факту означає повернути собі. Але щоб не було перебоїв з постачанням продукції, там реально потрібен підконтрольний державі менеджмент.
Бєня свою долю через дебіторку та "дослідження" вже витягнув не раз, "давай до свиданья!!!". Знов таки, in my opinion
starmaks ...до 76% акций точно у Приходько. Купив пакет, который принадлежит россиянину Станиславу Гамзалову он увеличел свою долю. За четверть второго по величине украинского производителя вагонов Гамзалов (может) получить $110-140 млн. http://forbes.net.ua/business/1357026-v ... svoj-zavod Понмю, как янык хотел отжать это дело сынулки, но, что-то не срослось..
Аспирант1 написав:Готов по этой цене купить и гос.долю...с поставкой денег когда-нибудь...)
Аспіранте, якщо ціна 500-1000 то викупіть, будь-ласка, стакан хоч до 200 і не морочте голову форумчанам своїми масовими словесними інтервенціями. Повірте, Вам будуть вдячні.
Holden McGroin написав:starmaks ...за 25% получить $110-140 млн.
То есть было заплачено за одну акцию 4 доллар и 38 центов. Что сейчас равняется ~115 грн. на акцию.
И закончу это на ёрнической ноте: Раньше были времена, А теперь мгновения, Раньше .. стоял всегда, А теперь давление, Раньше ели редьку с квасом, И пер..-укали только басом, А теперь курей едим, Не пер..-укали а лишь шипим. (Некий Ильфан)