Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Computer написав:Универсальная -> Депо на месяц -> КДВ
кхм, а що каже майор Підрахуй, це не вийде дорожче ніж коміс у 0.5?
Додаткових комісій у цьому ланцюжку немає (станом на сьогодні, але історія знає прецеденти). Якщо ж ви про те, що гроші могли місяць лежати десь під 13% "безналохових", а не усього під 5%, то тут рішення за вами і вашим калькулятором (а також здоровим глуздом).
Computer написав:Универсальная -> Депо на месяц -> КДВ
кхм, а що каже майор Підрахуй, це не вийде дорожче ніж коміс у 0.5?
Додаткових комісій у цьому ланцюжку немає (станом на сьогодні, але історія знає прецеденти). Якщо ж ви про те, що гроші могли місяць лежати десь під 13% "безналохових", а не усього під 5%, то тут рішення за вами і вашим калькулятором (а також здоровим глуздом).
Всё зывисит, шо chipmunk собирался делать с налом Депо на 1мес. у Привата под 14% (11,27%), т.е. навару с 10К дето под 95грн. Однако манисендом от Михи гроши мона загнать и на Миху за 0.5% = 50грн и там на вКладе за мес. наварить под 24% = 200 -50 = 150грн Т.е. держать на Привате депо на 1мес ради обнала вааще не выгодно сейчас Есть предложение и получше.
ishvara написав:ЕГРПОУ написал Фидобанка, 14351016, так сказали в чате Привата, что если на физлицо, надо писать не ИНН, а код банка-получателя, долго выяснял. назначение платежа - пополнение счета №2625... , ФИО, ИНН
Дак вроде сошлись на том, что и так, и так можно, решил послушать консультанта Привата, блин ((
вообще-то слушать надо представителя банка КУДА платите, а не откуда. откуда чуду из привата знать какие реквизиты в СЭП для ФИДО надо ставить??? у привата даже свои реквизиты не всегда знали... на сайте привата когда-то был опубликован старый транзитник и чудо из КЦ сказало, что все верно сюда и платите... потом 3 дня деньги искали...
jjjj75 написав:Я сьогодні оформив страховку через Приват24: Договір добровільного страхування здоровя на випадок хвороби № DNH0HI-163Q96Y, я планую в травні лікувати зуби можливо з хірургічним втручанням, який розмір виплати в % я можу отримати?
Добрий день! У покриваючих страховкою захворювань немає захворювань зубів. З переліком захворювань, за якими йде виплата, зможете ознайомитися в таблиці виплат