Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вот это я понимаю, сообщили по-человечески и альтернативой обнадёжили:
До уваги клієнтів – держателів платіжних карток Креді Агріколь Банку
Шановні клієнти! Повідомляємо про те, що 28 квітня 2016 року Креді Агріколь Банк отримав офіційне повідомлення про припинення існування об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера» з 26 травня 2016 року. Креді Агріколь Банк працює над пошуком альтернативи банкоматній мережі «АТМоСфера» і обов’язково повідомить вам про вирішення цього питання. У будь-якому разі банк зробить все можливе задля того, щоб наші клієнти не відчули дискомфорту у користуванні своїми картками. Дякуємо Вам за розуміння та довіру до Креді Агріколь Банку!
velvet написав:Вот это я понимаю, сообщили по-человечески и альтернативой обнадёжили:
До уваги клієнтів – держателів платіжних карток Креді Агріколь Банку
Шановні клієнти! Повідомляємо про те, що 28 квітня 2016 року Креді Агріколь Банк отримав офіційне повідомлення про припинення існування об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера» з 26 травня 2016 року. Креді Агріколь Банк працює над пошуком альтернативи банкоматній мережі «АТМоСфера» і обов’язково повідомить вам про вирішення цього питання. У будь-якому разі банк зробить все можливе задля того, щоб наші клієнти не відчули дискомфорту у користуванні своїми картками. Дякуємо Вам за розуміння та довіру до Креді Агріколь Банку!
владельцы кредиток подскажите: хочу открыть кредитку (являюсь зарплатным клиентом), абонка всего 25 грн за карту Gold (или могут ещё страховку и пр. услуги накинуть?) грейс период 55 дней на траты в терминалах и инете (схема как у привата)? На сайте в разделе тарифы данной информации не нашел
Подскажите кто знает, насколько удобен этот банк для работы ФОП, включая внешнеэкономическую деятельность? Какие недостатки по сравнению с другими (комиссии, придирчивость к документам ВЭД (копии/оригиналы) и т.д.)?
Шерлок Так вже ідуть, деякі навіть раніше почали. Ідея - нові пакети вже з безкоштовним зняттям, Піреус теж чи то 3 чи 5 разів безкоштовно знімати, і т.п. Це конкуренція в хорошому її прояві