Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Правління Національного банку України прийняло рішення про віднесення банку «Михайлівський» до категорії неплатоспроможних через проведених банком сумнівних операцій з депозитами фізичних осіб.
Читайте також До "Фідобанку" ввели тимчасову адміністрацію
Як повідомляється на сайті НБУ, 23 грудня 2015 року банк був визнаний проблемним через проведення ризикової діяльності, і з того часу регулятор вів роботу з акціонером і менеджментом банку для врегулювання ситуації.
По информации Госстата, наибольший рост производства в апреле 2016 года по сравнению с апрелем 2015 года зафиксирован в производстве кокса и продуктов нефтепереработки – на 26%, металлургии – на 15,5%, производстве резиновых и пластмассовых изделий – на 13,7%, фармацевтике – на 12,6%, добыче каменного и бурого угля – на 11,5%. Наибольший рост производства в апреле по сравнению с мартом этого года зафиксирован в производстве резиновых и пластмассовых изделий – на 7,7%, металлургии – на 2,3%. Наибольшее падение производства в апреле 2016 года по сравнению с апрелем 2015 года зафиксировано в поставке электроэнергии и газа – на 5%, добыче сырой нефти и природного газа – на 3,4%. Наибольшее падение производства в апреле по сравнению с мартом этого года зафиксировано в поставке электроэнергии и газа – на 17%, производстве мебели и другой продукции – на 7,9%, машиностроении – на 6,3%.
Yuri_T написав:komp как ни парадоксально звучит, посмотрите тарифы Платинума. в Универсале за вход был 1%, за выход б/н через ИБ 0,1%. но не уточнял месяц...
Я думаю Платинум недолго протянет теперь... Отправил реквизиты Михи на выплату с Запорожкокса, нужно завтра поправить срочно пока договор не прислали...
Питання до форумчан по викупу. Чи можна подати на викуп не всі акції, якими голосував проти, а лише частину ? З точки зору логіки у товариства обов'язок виникає тоді, коли я заявляю про бажання реалізувати своє відповідне право. Оскільки я маю право продати 0 акцій, а також маю право продати ХХХ акцій, якими голосував проти, то маю мати право продати будь-яку кількість акцій між числами 0 і ХХХ. Знайшов наступне:
При цьому обов'язковому викупу підлягають всі належні акціонеру голосуючі акції, якими він (його представник/представники) голосував (голосували) проти прийняття загальними зборами рішення, що стало підставою для вимоги обов'язкового викупу акцій.
Це означає: 1) обов'язковому викупу підлягають навіть всі акції, якщо я так забажаю, але зрозуміло, що можу забажати менше; чи 2) обов'язковому викупу підлягають лише рівно стільки акцій, скількома я голосував проти ???
У кого яка практика по продажу частини акцій, якими голосували проти відповідних рішень ?