|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Пон 20 лип, 2009 15:59
Питання до ІГ. Ви маєте якийсь зв'язок з Раєвським? Може варто йому сьогодні подзвонити?
Самий сумний результат, між іншим!
Scanderbeg, питання до Вас, особисто: Ви, як ІГ (тому, що кожний хто на форумі і є в Ініціативній Групі, не вірите - подивіться скільки від вас багато ініціатив - постійно), волей-неволей - Ви і є в ІГ А тепер питання: Питання до ІГ. Ви маєте якийсь зв'язок з Раєвським? Може варто йому сьогодні подзвонити?
А може Ви не хочете "СВОЇМИ руками ЖАР ЗАГРІБАТЬ" ? А ХОЧЕТЕ ЧУЖИМИ РУКАМИ?
І друге питання:
Що із рекомендованого вищє Вами списка Ви вже зробили, як член ІГ, між іншим. 
Востаннє редагувалось Istina в Пон 20 лип, 2009 16:04, всього редагувалось 1 раз.
-
Istina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:02
delicious
"А я буду. "
Тоже не помешает - как более привлекательное для прессы зрелище
-
BE00
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:05
Istina написав:А тепер питання: Питання до ІГ. Ви маєте якийсь зв'язок з Раєвським? Може варто йому сьогодні подзвонити?
А може Ви не хочете "СВОЇМИ руками ЖАР ЗАГРІБАТЬ" ? А ХОЧЕТЕ ЧУЖИМИ РУКАМИ?
Я не знаю номера телефона Раєвського.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:17
Istina написав:Що із рекомендованого вищє Вами списка Ви вже зробили, як член ІГ, між іншим. 
Нічого.
Це все. Кінець. Грошей цих ми вже ніколи не побачимо. Я, так точно. Далі боротися вже сенсу нема.
Єдине, що ми можемо зараз раціональне зробити, то сказати іншим не нести гроші в банки.
Крапка.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:24
Так, а на що ж другим вказівки давати, якщо сам  нічого і ніяк,
якщо справжній чоловік: Сказав - зроби. А то починається знову:
Єдине, що ми можемо зараз раціональне зробити, то сказати іншим не нести гроші в банки.
Скажи іншим...
Rocco777, Ви колись хотіли на зустріч до ТА в четверг, потім пропали. Бажання щє є? Чи тільки одні мат.?
-
Istina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:24
Scanderberg, все будет хорошо!
ИГ сегодня встречается с РАевским. Как- то да будет. Мы ж не совсем лохи!
Мы ж НАЦІЯ 
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:26
Scanderbeg написав:Єдине, що ми можемо зараз раціональне зробити, то сказати іншим не нести гроші в банки. Крапка.
Їнші нас не послухають
Криза мине (колись). І гроші знов понесуть. Побачите. Така сутність людської істоти. Люди не можуть зрозуміти, що відсотки в принципі неможливо заробити. Можна тільки побудувати МММ...
Востаннє редагувалось eivr в Пон 20 лип, 2009 16:39, всього редагувалось 1 раз.
-
eivr
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:34
Elelja написав:Scanderberg, все будет хорошо! ИГ сегодня встречается с РАевским. Как- то да будет. Мы ж не совсем лохи! Мы ж НАЦІЯ 
Взагалі сьогодні жодного повідомлення про наші справи. Це сигнал того, що нас вже списали з рахунків.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:43
Ладно, Scanderbeg, вибачте, що "наїхала", ми ж, як ІГ, повинні дружити. Розумію, що таких серед вкладників більшість, ну а що - "Моя хата скраю - нічого не знаю". Це добре, що цікавитесь, це плюс.
Гірше, якщо взагалі думати, що "Хтось за мене вирішить". Між іншим: зв"яжіться, Scanderbeg, з Віталієм, він Вам телефон Раєвського скаже. 
-
Istina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 20 лип, 2009 16:44
Пропоную чисто для історії написати маленькі скетчі на тему "Як я потрапив до Укрпромбанка?".
Я перевів частину своїх коштів до Укрпрому тільки тому, що відділення було практично в 2-х хвилинах ходи від мого дому та працювало по суботах та неділях...
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|