Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 919920921922923 ... 2082>
Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 14:45

Re: Звіт з акції.

julson написав:дальше?? почему кстати вы знаки вопроса поставили после моей цитаты? раз вы не хотите светиться перед камерами, неужели боитесь, что вас засветит пара тройка человек из актива? может это уже медецинский аспект?
Когось з активу перевербують...

Обов'язково треба виділити 5-6 чоловік для роботи з новоприбулими людьми. Ми знаємо, що на акції буває десь 100 чоловік. На одного припадає таким чином 15-20 чоловік. Цілком реально побалакати з кожним. Запитати, хто, що, який вклад (депозит, до запитання, тощо), чи закінчився строк депозиту, чи намагалися судитися, просто щось сказати людині. Це досить важливо, бо людина може прийти побачити натовп, постояти та піти. Просто нема в неї сміливості самі забалакати. Згадайте, як працюють представники сект. Другий особливий момент: таким чином можна виділити ризикованих людей, що схожі на провокаторів та тихарів.

Обов'язково треба дати людині якусь роботу: тримати плакат або прапор. Якщо людина погодилася на таке, то вже можна їй доручити щось більше. Перед якоюсь акцією треба всіх людей про це повідомити.

В сьогоднішньому мітингу я не бачив головного. Це дуже великий мінус.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 14:48

Motorolla написав:Наприклад небажання "світитися" викликане тим,шо його обличчя дуже добре відомо в банку і ніякого відношення до вкладників не має :)
Такі люди, як правило не інкогніто, а лізуть в керівництво.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 14:51

banxer в ігнорі.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 14:53

banxer написав:
Scanderbeg написав:А взагалі, Кілер. Вже пора припиняти ці стояння та ходіння. Треба обрати виконавчий комітет, який виконує. Тобто збираються 10 чоловіків і тягнуть карту на роковац, хто буде героєм. Кому прийде піковий туз (можна і червовий), той біля ЦВ робить якусь екстрему перед камерами ТБ. Наприклад, з кулака ліпить у рило тихаря банківської СО.
...
Так от я сьогодні уважно подивився на чоловіків біля банку і таких не побачив. Потішили хлоп'ята, які розповідали про те, як вони ходили на зустрічі до Майданюка та Раєвського. Вони схожі на недомажорчиків, які шукають нових вражень від життя. Потішив один яйцеголовий мен, який дуже вправно розповідав про заправки, про Коломойського, про Приват, про Юлю... Розповідав і майже не отримував оргазм від того, як його усі слухають. З нього б вийшов непоганий Яйценюк, якби він не тримав свої гроші в Укрпромбанку...

:mrgreen: зачет. все как и вы - моя хата ...
ну може дойдет до пострадавших требовать законно ликвидации, иначе точно никто ничего не получит.

Ликвидация будет не раньше 21.01.10 или у НБУ проснется совесть. На последние не стоит надеяться. Как не верти раньше выборов денег не будет. :cry: *** государство, и власть ур**.
imam

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 14:54

Scanderbeg написав:
Главными могут быть и несколько человек, собрав толпу, сегодня например поднялись на 9-ый этаж к армянам, отшвырнули легко армянского охранника и довольно жёстко разговаривали с людьми славянской наружности, которые вышли нам навстречу.
ПАРТИЗАН.

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 14:54

М-дяяя. Акция, конешно, беззубая получилась. Постояли, потолкались, толкнули пару речей про рекапитализацию... Дальше я стоять не стал... Бессмысленно. Там как минимум пару казачков засланных. Однако, работают казачки хорошо - накал проблемы снят, вопрос "заболтали", тяга к активным действиям погашена. :(

Козачки! Передайте привет своим командирам. 1-0 в вашу пользу. :twisted: Звезду заслужили.

Менты походу на такое и рассчитывали - легковооруженные толстячки числом 10 без "черемухи", ограждений и т.д. с озверевшей толпой даже из 100 человек нифига сделать не смогли бы...

ПыСы. Эй, активисты с решениями судов! 22-го вы должны начать получать бабло от исполнительной. Типа должны сработать все аресты на денежки укрпрома и прокатить принудительное списание. А если не получите, требуйте посадить виновных или официально признать банчок банкротом. Хай раевский и сотруднички банчка работу в другом месте поищут.
vinni_puh

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 15:00

Завтра вообще все на законных основаниях могут требовать свои деньги.
ПАРТИЗАН.

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 15:17

А я и не знала, что кто- то прорвался на 9 этаж :roll:
Акция зубатая и не планировалась. Для зубатой нужн зубы, а зубы не показываются 8)
Проблема в неосведомленности большинства людей.
И еще- пока кто- то получает %, массовости нам не видать.
НО
С завтрашнего дня есть все основания ПРЕКРАТИТЬ ВЫПЛАТУ % и под руководством исполнительной службы начать выплачивать выигравшим суды. Это по 20 грн.( Больше нет)
Но зато ТЕ, КТО ПОЛУЧАЛ ПРОЦЕНТЫ ДО ЭТОГО- станут активнее, проворнее и умнее.

Посмотрим, что будет завтра.
Elelja

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 15:18

Scanderbeg написав:Когось з активу перевербують....

таки точно медицинский аспект :lol:
Scanderbeg написав:Обов'язково треба виділити 5-6 чоловік для роботи з новоприбулими людьми. Ми знаємо, що на акції буває десь 100 чоловік. На одного припадає таким чином 15-20 чоловік. Цілком реально побалакати з кожним. Запитати, хто, що, який вклад (депозит, до запитання, тощо), чи закінчився строк депозиту, чи намагалися судитися, просто щось сказати людині. Це досить важливо, бо людина може прийти побачити натовп, постояти та піти. Просто нема в неї сміливості самі забалакати. Згадайте, як працюють представники сект. Другий особливий момент: таким чином можна виділити ризикованих людей, що схожі на провокаторів та тихарів.
Обов'язково треба дати людині якусь роботу: тримати плакат або прапор. Якщо людина погодилася на таке, то вже можна їй доручити щось більше. Перед якоюсь акцією треба всіх людей про це повідомити.

я так и делала
вчера я возле отделения завербовала человек 20 пенсионеров, сегодня они все пришли, подошли ко мне, я к ним, я постоянно к ним подходила, сообщала новости, еще что-то, но я согласна, что этого мало
в основном все тынялись без дела
после того как я пару слов сказала в мегафон меня снова окружила толпа и я с ними еще с полчаса занималась, всем раздала телефоны, люди очень просили, чтоб не только ждать звонков, но и самим мне звонить спрашивать
к сожалению в начале 12 должна была убежать на работу, завтра тоже смогу до того же времени
julson

Повідомлення Додано: Вів 21 лип, 2009 15:22

Elelja написав:С завтрашнего дня есть все основания ПРЕКРАТИТЬ ВЫПЛАТУ % и под руководством исполнительной службы начать выплачивать выигравшим суды.

А почему только выигравшим суды?
Завтра у них не будет отмазки вообще ни перед кем. Суд - формальность.
pa3op

#<1 ... 919920921922923 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ