Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 970971972973974 ... 2082>
Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:09

Phoenix_666 написав:зачем нам гроб?
а себе гроб они сами купят, благо бабла наворовали?

для экшена
по-моему очень симпотичненько будет смотрецо)) можно потом туда и чучело положить))
julson

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:13

Напишите имена всех, кому можно ЕЩЕ выслать подобное письмо.
ПОвторяю- сЕГОДНЯ МЫ ПОЗВОЛИЛИ УДАРИТЬ ЖЕНЩИНУ_ ЗАВТРА ЗА НАМИ БУДУТ ГОНЯТЬСЯ ПО ПОЛЯМ,

Шановна Юліє Володимирівно!
Звертаюсь до Вас за дорученням ошуканих вкладників Укрпромбанку.
Впевнена Ви знаєте, що 21 липня закінчився мораторій що до повернення депозитів вкладникам банку.
Цей сумнівний мораторій продовжувався 6 місяців, за час якого вкладники перетворилися з людей менш- більш пристойного достатку майже в злиднів.
При особливому спілкування з людьми в мене дибом встає волосся- яке злиденне життя вони мають завдяки нашій банківській системі і завдяки , на мій погляд, аферам в банківському секторі. Мої проблеми мені вже не здаються проблемами, в зрівнянні з їхніми.
Та звертаюсь до Вас я з іншого приводу.
Впродовж 6 місяців ми намагаємося « достукатися» до правди всіма конституційними способами, а саме- звертаємось до Вас, Національного банку, Прокуратури, до 450 депутатів, голів різних комітетів…Вреші-рещт - до судів.
Між цим грошей нам не повертають. Як жити? Як виховувати дітей, піклуватись про батьків, сплачувати кошти за житло та послуги, як, врешті- врешт- поховати близьку людину БЕЗ ГРОШЕЙ?
Ніхто нас не чує.Ніхто не допомагає.Ми не мали жодної зустрічі з Вами.
Та сьогодні ми вражені особливо.
Не маючи іншого способу звернути на себе увагу, ми вийшли на пішохідний перехід біля головного офісу банку, на площі Лесі Українки. Ми ж пом”ятаємо Ваші слова на Майдані у 2004 році- що требі йти і брати владу в свої руки. Щось на зразок цього, не пам’ятаю дослівно.
Так, в 2004 році влада не посміла підняти руку на простого громадянина, на Українця.
А сьогодні- змогла.
Озброєні люди – чоловіки в касках вдарили вже не молоду жінку. Коли вона розповідала це телеканалу, вона не змогла стримати сльози. Коли Ви запевняли, що бандіти повинні сидіти в тюрьмах- Ви мали на увазі її? Чи тих власників заводів, газет, пароходів, які розпоряджаються нашими грошима без нашого дозволу всупереч Конституції?

Я не знаю, як ця жіночка зможе роз’яснити онукові ( з ним, мені здається, вона прийшла до банку по свої гроші), що він живе в найкращій країні, що його захищає Конституція.

Дуже боляче, повірте.
Відреагуйте, прошу Вас, на цей дикунський випадок. Досить нам терпіти це.

З повагою.

Підпис мій та всіх інших.
Elelja

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:16

Беру свои слова обратно. Таки мы не пипол, если пригнали шесть автобусов ментов против сотни людей. Отдельная уважуха Виталию!
1945

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:20

узнать меня можно легко, высокий, большой, в темных очках

А можно и мне? И мне морду набить? :D
Высокий, большой..Да еще в темных очках...Мечта!

НЕ дурите, ребята!
Elelja

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:22

автобуса было 4
1 патрульный бобик
1 грузовик чуть дальше банка (походу в нем ментов возят), БАРС возят с почестями на микроавтобусах.
Phoenix_666

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:24

Elelja написав:узнать меня можно легко, высокий, большой, в темных очках

А можно и мне? И мне морду набить? :D
Высокий, большой..Да еще в темных очках...Мечта!

НЕ дурите, ребята!

никто не дуреет...
но если человек возжелает... отказать не смогу, потому как был воспитан еще при СССР
Phoenix_666

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:24

Phoenix_666 написав:
BE00 написав:Phoenix_666
Как нибудь встретимся...

не вопрос, подходи...
но не завтра, я на работе...
узнать меня можно легко, высокий, большой, в темных очках :-)[/quot
e
К вам молодой высокий и красивый - я не имею никаких претензий.Вы что то неправильно поняли.
Хотя и я тоже немаленький...только без очков.
BE00

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:27

может и неправильно...
в таком случае уж извините, на нервах...
Насчет Виталия я примерно объяснил за что ему спасибо. Многие получив бабки уже бы забыли обо всем. Так что если Вы за общее дело - довольно подозревать ближних во всех смертных грехах.

Я изначально говорил что никто никому ничего не должен кроме как УкрПром должен нам.
Это нужно принять. А обвинять - это мы прошли еще в январе-феврале.
Phoenix_666

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:32

Слушайте, не смешите! Уже не могу заснуть по вечерам. То Скандербег перлы выдает, то Свидетель Сайты сбрасывает. обкциях с интересным названием.
То вы... Поверьте, если вы побьете дру- другу морды- они будут некрасивые, без очков...- а что нам потом с вами делать?
Вы ж нам красивые и здоровые нужны :D

Все. Конец разборкам.
Давайте дело делать.
К моему письму я хочу прикрепить фото удальцов- молодцов черного цвета. Если можно- как они с нами " воюют"
Кто может- распечатайте и при встрече мне отдайте. Или сами письмо отошлине, с шапкой, конечно.
Elelja

Повідомлення Додано: Сер 22 лип, 2009 18:35

Phoenix_666 написав:может и неправильно...
в таком случае уж извините, на нервах...
Насчет Виталия я примерно объяснил за что ему спасибо. Многие получив бабки уже бы забыли обо всем. Так что если Вы за общее дело - довольно подозревать ближних во всех смертных грехах.

Я изначально говорил что никто никому ничего не должен кроме как УкрПром должен нам.
Это нужно принять. А обвинять - это мы прошли еще в январе-феврале.

У меня был только один вопрос - почему Раевский со Стельмахом не подал заявку на рекап.Или ЮВТ врёт?
А если не врёт - тогда вы с ним друзья - он с вами...зав ликвид.
BE00

#<1 ... 970971972973974 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ