Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
ceba написав:По ходу дела , ты думаешь,что возвеличиваешься, растешь над собой от такой манеры письма. На самом деле все это со стороны выглядит довольно плачевно на уровне дет. сада или птушника.
Ну ты, с твоим вторым курсом, конечно величавее птушника.
Чего ты так нервничаешь.Если пишешь Россия с маленькой буквы и коверкаешь написание города Санкт-Петербург,то думаешь этим доканаешь ужасного Путина? Городу Санкт-Петербург вернули его историческое название, отобранное у города в 1914 году. У Кировограда историческое название Елисаветград.
- нервничаю потому что мне горько и обидно за Колыбель Революции. - рашку пишу с маленькой буквы потому, что потеряла она и мое уважение и признаки государства. А названия банд можно писать с любой буквы. - путлер сдохнет и сам - Елизаветград - это красиво. Королева Великобритании поблагодарит нас за такое. Но рашка опять заверещит что это нечестно, низкопоклонство перед Западом и все такое
По ходу дела , ты думаешь,что возвеличиваешься, растешь над собой от такой манеры письма. На самом деле все это со стороны выглядит довольно плачевно на уровне дет. сада или птушника.
т.е. правда не нравится ? жаль. ничего другого у меня нет.
yarg написав: - нервничаю потому что мне горько и обидно за Колыбель Революции. - рашку пишу с маленькой буквы потому, что потеряла она и мое уважение и признаки государства. А названия банд можно писать с любой буквы. - путлер сдохнет и сам - Елизаветград - это красиво. Королева Великобритании поблагодарит нас за такое. Но рашка опять заверещит что это нечестно, низкопоклонство перед Западом и все такое
По ходу дела , ты думаешь,что возвеличиваешься, растешь над собой от такой манеры письма. На самом деле все это со стороны выглядит довольно плачевно на уровне дет. сада или птушника.
т.е. правда не нравится ? жаль. ничего другого у меня нет.
Правда нравится или не нравится это вопрос другой.Только когда человек говорит правду он не кривляется, как обезьяна и не юродствует.
yarg написав: - рашку пишу с маленькой буквы потому, что потеряла она и мое уважение и признаки государства. А названия банд можно писать с любой буквы. - путлер сдохнет и сам - Елизаветград - это красиво. Королева Великобритании поблагодарит нас за такое. Но рашка опять заверещит что это нечестно, низкопоклонство перед Западом и все такое
В жодного народу світу не прийнято поважати підлого та підступного ворога, який ще вчора видавав себе за брата, а сьогодні встромив ніж у спину та ще й заперечує це.
Тому, адекватні люди нормально сприймають і підтримують такий стиль написання. Адже, спочатку було слово. Іншими словами, думки - матеріалізуються. Дивись, через трішки часу і не стане рашкі (вона ж еРеФія, вона ж парашстан), та й про ху_й_ло ніхто доброго слова не скаже по ту сторону кордону
yarg написав: - рашку пишу с маленькой буквы потому, что потеряла она и мое уважение и признаки государства. А названия банд можно писать с любой буквы. - путлер сдохнет и сам - Елизаветград - это красиво. Королева Великобритании поблагодарит нас за такое. Но рашка опять заверещит что это нечестно, низкопоклонство перед Западом и все такое
В жодного народу світу не прийнято поважати підлого та підступного ворога, який ще вчора видавав себе за брата, а сьогодні встромив ніж у спину та ще й заперечує це.
Тому, адекватні люди нормально сприймають і підтримують такий стиль написання. Адже, спочатку було слово. Іншими словами, думки - матеріалізуються. Дивись, через трішки часу і не стане рашкі (вона ж еРеФія, вона ж парашстан), та й про ху_й_ло ніхто доброго слова не скаже по ту сторону кордону
Я не призываю тебя уважать подлого врага. Я намекал , тебе и тебе подобным, адекватным людям на то ,что нужно уважать самих себя. Если ты сам себя не уважаешь ,то и тебя никто уважать не будет. Если ты считаешь ,что в стране идет Отечественная война , то будь мужчиной, бери шинель,ружье и иди защищай Отечество от врага ,а не геройствуй кидая в него экскременты на сайте в интернете.Могу написать тебе образец заявления для военкомата.
ceba написав: У Кировограда историческое название Елисаветград.
Варто було б вивчити в яких умовах ця назва була дана місту. Тому, залишати назву, дану окупантом - це, як мінімум, цинічно.
Город назывался в честь Святой Елисаветы( заклинающая богом), матери Иоанна Крестителя. Где найти лучшее название для города. Использовать Днепрогес ,построенный в страшных условиях, не цинично?
ceba,не надто культурно тикати не знайомій людині! Хоча, про яку культуру можна говорити боту з країни орків чи місцевому запроданцю!
а не геройствуй кидая в него экскременты на сайте
Вау, образили ідола, великого вв ху_й_ла
ceba написав:Использовать Днепрогес ,построенный в страшных условиях, не цинично?
Дніпрогес збудований українцями за українські кошти, значна частина яких була віджата у формі зерна у селян, що вмирали з голоду. Звичайно, боту про це в методичках не напишуть. Проте, не соромся, звертайся, будемо всі разом і далі підтягувати твій загальноосвітній рівень. Можливо, з часом і людиною станеш
І - головне !- "вишиватник" має універсальний контраргумент: "як ти такий мудрий, чого сам не йдеш?!" На той аргумент нема слів. Бо він, направду, вбивчий. Тому треба йти щодень. Не далеко - до найближчого супермаркета, щоб там, у кошику для пожертв, залишити якусь частку зі своїх покупок. До найближчого банку, щоб там перерахувати якусь копійку для вояків. Та, бодай, послати СМС на 565. Але щодень. Щодень. Щодень робити щось мале для Тих, хто робить Велике. Бо порошина ламає хребет верблюду. Бо Їх війна з "Ватниками", а наша тут - з "Вишиватниками". Бо дві голови на гербі найбрехливішої в історії імперії символізують московського ху&ла і місцевого рагуля. Бо без місцевих рагулів та імперія не виграла жодної битви. І місцеві рагулі знов готові відкрити ворота наших фортець і повторити "подвиги" Іскри та Кочубея. https://www.facebook.com/hurvinyk/posts ... 18?fref=nf