Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
При входе в пумб-онлайн постоянно шугает вот эта строчка:
Можно ведь сделать так: *если* заблокировано больше ноля (то есть, если вообще хоть что-то заблокировано), только тогда показывать "Перегляд блокованих сум".
И совсем легко ведь реализовать -- нужно лишь чуть-чуть желания.
А если у вас п2п пополнение и покупка на ту же сумму?
Заблоковано будет 0, а операции тем не менее будут.
minemax написав:Можно ведь сделать так: *если* заблокировано больше ноля (то есть, если вообще хоть что-то заблокировано), только тогда показывать "Перегляд блокованих сум".
Підтримую.
Возражаю. Так вижу, что блокировано 0, а то думай то ли 0, то ли перестали блокировки показывать
vollena71 написав:Возражаю. Так вижу, что блокировано 0, а то думай то ли 0, то ли перестали блокировки показывать
Так мова йде про те що коли НУЛЬ(що тут гадати? нуль він і в африці нуль) там то не показувати щоб неперегружати сторінку зайвою інфою, при інших сумах звісно треба відображати
Панове, а грейс в ПУМБі коли почанається від дати операції чи дати списання? Наприклад якщо я сьогодні зроблю покупку, дата списання буде 03.10.2016, то у мене грейс буде до 30.10.2016 чи до 31.11.2016?
Скупердяй написав:Панове, а грейс в ПУМБі коли почанається від дати операції чи дати списання? Наприклад якщо я сьогодні зроблю покупку, дата списання буде 03.10.2016, то у мене грейс буде до 30.10.2016 чи до 31.11.2016?
Скупердяй написав:Панове, а грейс в ПУМБі коли почанається від дати операції чи дати списання? Наприклад якщо я сьогодні зроблю покупку, дата списання буде 03.10.2016, то у мене грейс буде до 30.10.2016 чи до 31.11.2016?
не забудьте про страховку
Там ще стара Все можу, без штраховки але з абонкою