|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 06 жов, 2016 22:33
PrivatBank написав: anis написав:А что там с моим вопросов, уже 2 дня решаете?
Добрый день! Ответ на ранее поставленный вопрос, будет продублирован в личном сообщении. С уважением, Владимир. ПриватБанк.
Спксибо за ответ, депозит вижу не нужен, на выход!
-
anis
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 23:45
v57 написав: Козак-характерник написав:Вже подзвонили. Оперативно. По можливості обіцяють прискорити
и здесь махровая коррупция 
Так, це називається телефонне право. Козак-характерник написав:Прискорити розблокування кажуть неможливо. Хоч об стінку головою бийся!  Це дійсно так? Навіщо стільки перепон створювати на ровному місці клієнту? І чому 2 доби я не матиму доступу до керування власними грошима? Хелп! 
Пане Козак, а от скажiть чесно: як саме ви мошеннiчали, чи самi це робили, чи вам хтось допомогав? 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 23:48
Ukrainian написав:Маєте на увазі мінімальну суму вкладу ? Де можна глянути ?
В Приват24 и гляньте. ) (П24 > открыть депозит)
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 06 жов, 2016 23:56
rufius написав: Ukrainian написав:Маєте на увазі мінімальну суму вкладу ? Де можна глянути ?
В Приват24 и гляньте. ) (П24 > открыть депозит)
В усіх банках це можна побачити на сайті крім привата
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 07 жов, 2016 00:05
rufius написав:Пане Козак, а от скажiть чесно: як саме ви мошеннiчали, чи самi це робили, чи вам хтось допомогав? 
мутная история... Козак парень умный, но видно сильно "нахимичил"
-
uaprofi
-
-
- Подякував: 831 раз.
- Подякували: 660 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2016 00:05
Козак-характерник написав:PrivatBank Сьогодні знов переводив гроші через сендмані. І знову неприємність. Нагадаю, що десь тиждень тому заблокували доступ в П-24 і оголосили, що фінансовий тіліпон не належить мені. Довелося йти відновлювати номер фінансового тіліпона. Сьогодні не пройшов, як стверджує банк-емітент по технічним причинам останній платіж на 400 грн. І в П-24 з'явився допис по ВСІМ картам. Обмеження за карткою На картку встановлено обмеження. Для уточнення інформації, будь ласка, зверніться до "Допомоги онлайн" або за телефоном 3700 (безкоштовно з мобільного) На гарячці гутарять що таке блокування на 2 доби і нічого зробити не можна. Що це за неподобство? Доколє? Як я куплю баксюки тепер? Мало того навіть між своїми рахунками не можна перевести монетки. А якщо б людині треба було кредит сплатити, а власні гроші немає можливості переказати між власними рахунками? Приват, ви занадто пєрєбдєлі! Прискорити розблокування кажуть неможливо. Хоч об стінку головою бийся!  Це дійсно так? Навіщо стільки перепон створювати на ровному місці клієнту? І чому 2 доби я не матиму доступу до керування власними грошима? Хелп! 
Вам вдалося розблокувати телефон? Вже місяць їхня перевірка триває. Ходив в відділення, писав моніторінгу.. безрезультатно 
-
Alexey_k9
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2016 00:20
Козак-характерник написав:PrivatBank Сьогодні знов переводив гроші через сендмані. І знову неприємність. Нагадаю, що десь тиждень тому заблокували доступ в П-24 і оголосили, що фінансовий тіліпон не належить мені. Довелося йти відновлювати номер фінансового тіліпона.
Дубилет на днях писал на ФБ что они там что-то замутили для безопасности с опсосом чтоб денежку не угнали у пипла если сим карта фин номера у человечка перевыпускалась вот вот только недавно. Чтобы вы не сказали ,,Беня, и где таки мои деньги, нажитые непосильным трудом? ,, Таки они в надежных руках. 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2016 00:29
alex lem написав: Козак-характерник написав:PrivatBank Сьогодні знов переводив гроші через сендмані. І знову неприємність. Нагадаю, що десь тиждень тому заблокували доступ в П-24 і оголосили, що фінансовий тіліпон не належить мені. Довелося йти відновлювати номер фінансового тіліпона.
Дубилет на днях писал на ФБ что они там что-то замутили для безопасности с опсосом чтоб денежку не угнали у пипла если сим карта фин номера у человечка перевыпускалась вот вот только недавно. Чтобы вы не сказали ,,Беня, и где таки мои деньги, нажитые непосильным трудом? ,, Таки они в надежных руках. 
Сходиться. Нещодавно міняв сімки і тіліпон. Перший раз вони мені акаунт повністю заблокували, бо начебто не мій фінансовий тіліпон. Я пішов підтверджувати номер. Тепер П-24 працює, а карти ні. Приват, запишіть помітку собі напроти козака і не робіть мені нерви! Я тепер з тіліпоном SAMSUNG, а раніше LG був. Сімки міняв, бо пошкодилися. Не заважайте козаку купляти валюту. Я кожний день манісендю... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2016 00:42
Козак-характерник написав:Сходиться. Нещодавно міняв сімки і тіліпон. Перший раз вони мені акаунт повністю заблокували, бо начебто не мій фінансовий тіліпон. Я пішов підтверджувати номер. Тепер П-24 працює, а карти ні.
это ахренеть. блин, эт если заграницу/другой город/на дачу приехать и вставить симку в другой телефон (к примеру разрядилась батарея) и начать делать манисенд или вход в п24... теперь блок можно отхватить??? вот это "подарок"
-
uaprofi
-
-
- Подякував: 831 раз.
- Подякували: 660 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 жов, 2016 00:44
uaprofi написав: Козак-характерник написав:Сходиться. Нещодавно міняв сімки і тіліпон. Перший раз вони мені акаунт повністю заблокували, бо начебто не мій фінансовий тіліпон. Я пішов підтверджувати номер. Тепер П-24 працює, а карти ні.
это ахренеть. блин, эт если заграницу/другой город/на дачу приехать и вставить симку в другой телефон (к примеру разрядилась батарея) и начать делать манисенд или вход в п24... теперь блок можно отхватить??? вот это "подарок"
Мабуть так....))) А може то марки тіліпона не стосується, а лише заміни сімки. Я поміняв спочатку сімку, бо пошкодилися, а потім тіліпон.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-