Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Дякую, куме! Ви там особисто багато золотих монеток відшукали?
Я колись купував на mtgox, але воно вже в кращому світі. Після того вже не грався. А bitstamp після бнкрутства mtgox - найбільша біржа, і купити можна з кредитки
Faceless написав:Я колись купував на mtgox, але воно вже в кращому світі. Після того вже не грався. А bitstamp після бнкрутства mtgox - найбільша біржа, і купити можна з кредитки
Faceless написав:Я колись купував на mtgox, але воно вже в кращому світі. Після того вже не грався. А bitstamp після бнкрутства mtgox - найбільша біржа, і купити можна з кредитки
Який профіт помацяли і в які часові рамки?
У другій половині 2013 погрався, зібрав мініферму, трохи намайнив + трохи заробив на спекуляціях, але поніс втрати з банкрутством біржі. В принципі заробити можна, але потребує постійної уваги, валюта припадочна
Зрозумів. Поки курс дорогий. Зареєструвався на біржі. А гаманець на blockchain поставив. Чекатиму солодкого курсу, а потім на біржі пограюся певною сумою. Профіту помацяти хоцца...