Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Зачем ? Что не так в моем предыдущем посте ? Я и так знаю, какой частью Мегабанка владеет Субботин И он директор турбоатома, но не владелец турботатома. Но вскоре какя-то часть турбоатома окажется в его собственности.
Вот когда выйдут "Европейский Банк Реконструкции и Развития (EBRD)" и "Немецкий банк развития KfW" ,тогда и будем посмотреть. А пока : "куй железо не отходя от сберкассы" https://www.google.com.ua/url?sa=t&rct= ... 5766,d.bGg
Зачем ? Что не так в моем предыдущем посте ? Я и так знаю, какой частью Мегабанка владеет Субботин И он директор турбоатома, но не владелец турботатома. Но вскоре какя-то часть турбоатома окажется в его собственности.
Вирішив і я прийняти участь в одній цікавій акції, але виявляється, що в цьому банку оператор не має доступу до коду авторизації картки (VCODE) і, відповідно, не може назвати такий код в режимі телефонної розмови. Його, за словами оператора, можна отримати тільки в смс (ну, якщо підключене платне смс-інформування). Отака кухня. За це банку жирний мінус.
Так отож. Про клієнтоорієнтованість, мабуть, там не чули. Влітку думав відкрити депо у відділенні. Спочатку манагер навідріз відмовлялася відкрити стовпчик з бонусом, але після розмови з начвідділення все ж таки знайшлась така "неймовірна" можливість. А вихідний/вхідний манісенд -1%? Умови, м'яко кажучи, не дуже.