Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 12121213121412151216 ... 2082>
Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:41

Elelja написав:Упустила нить " грызни" :wink:
Я. например, в восторге от клипа Бомбера.

А вообще- зачем нам эта палата №6? Если мы завтра встречаемся, и . о счастье- удастся поговорить с ЮВТ- что будем спрашивать? Чтоб не было шума- гама- а чтоб с чувством, с толком, с расстановкой?

Потом длинными теплыми вечерами будем обсуждать- кто чей человек. и на что способен- (забыла ник) бывший сотрудник банка. у которого зависли деньги. Правда нам этого лучше не знать :wink:

Второй вопрос.
ХМЕЛЬНИЦКИЙ- М О Л О Д Ц Ы!!!
Как нам им помочь? В информационном плане?
КСТАТИ, ВОЗЬМИТЕ ЗАВТРА ПАСПОРТА_ НЕ ЗАБУДЬТЕ!!!!!!!

Давайте конструктивно , а?

Имхо, надо спросить:
1) что правительство и ЮВТ собираются делать с укрпромом;
2) рассматривались ли им другие варианты;
3) когда люди получат обратно свои вклады;
4) какие санкции будут к банку за невыдачу вклада;
5) какие санкции будут к владельцам банка.
satyr

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:43

Для Elelja

[/quote] Если мы завтра встречаемся, и . о счастье- удастся поговорить с ЮВТ- что будем спрашивать? Чтоб не было шума- гама- а чтоб с чувством, с толком, с расстановкой?
[/quote]

Залиште рабську психологію.Всі можновладці залежать від НАРОДУ.Ми не біомаса , не жебраки , не холуї , ми вимагаємо повернути вкрадене ! ВИМАГАЄМО!Досить стояти в поклоні перед будь-ким, це ознака менше вартості.
Востаннє редагувалось Іванна в Чет 30 лип, 2009 17:45, всього редагувалось 1 раз.
Іванна

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:44

FONTAN написав:
Zloj_Bober написав:
FONTAN написав:Я знаю только одну сильную и заинтересованную группировку против Привата - это донецкая фингруппа Ахметова.

Но как сказали, Сандлер однопартиец регионов
Да -№79.Он сейчас воюет с премьерлигой - хочет её подмять

Он умыл руки, да и он 100% в курсе всех процессов в банке. На него влиять бесполезно. Корень проблемы чьи заправки и почему банк их не отчуждает. Завтра вызвоню банк, спрашу именно конкретно этот вопрос. :?:
Zloj_Bober

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:46

FONTAN написав:Bomber
Авы туда специально вствили клип без коломойского?

Да нет, там он, вместе с остальной п..добратией ! :wink:
Там уже и диалог завязался - пусть знают ! :twisted:
Востаннє редагувалось Bomber в Чет 30 лип, 2009 17:52, всього редагувалось 1 раз.
Bomber

Подякував: 1048 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:48

satyr написав:
Elelja написав:Упустила нить " грызни" :wink:
Я. например, в восторге от клипа Бомбера.

А вообще- зачем нам эта палата №6? Если мы завтра встречаемся, и . о счастье- удастся поговорить с ЮВТ- что будем спрашивать? Чтоб не было шума- гама- а чтоб с чувством, с толком, с расстановкой?

Потом длинными теплыми вечерами будем обсуждать- кто чей человек. и на что способен- (забыла ник) бывший сотрудник банка. у которого зависли деньги. Правда нам этого лучше не знать :wink:

Второй вопрос.
ХМЕЛЬНИЦКИЙ- М О Л О Д Ц Ы!!!
Как нам им помочь? В информационном плане?
КСТАТИ, ВОЗЬМИТЕ ЗАВТРА ПАСПОРТА_ НЕ ЗАБУДЬТЕ!!!!!!!

Давайте конструктивно , а?

Имхо, надо спросить:
1) что правительство и ЮВТ собираются делать с укрпромом;
2) рассматривались ли им другие варианты;
3) когда люди получат обратно свои вклады;
4) какие санкции будут к банку за невыдачу вклада;
5) какие санкции будут к владельцам банка.

Можно редакцию:
1. Когда будет принято решения о рекапитализации?
2. При решении учитываеться влияние на всю банковскую системму?
3. Не забыл ли кабмин про 2 млрд рефиансирования НБУ?
4. ЮВТ Вы лоббируете приступные интересы Привата?
5. Ранее за фин. махинации топ-ов и владельцев привлекали к уголовной ответственности! Сейчас исключение? Это корупция!
6) рассматривались ли им другие варианты спасения банков;
7) когда люди и юр лица получат обратно свои вклады;
8) какие санкции будут к банку за невыдачу вклада;
Zloj_Bober

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:48

Zloj_Bober
Насколько я знаю К.отсудил только 12 заправок и на на это НБУ подал аппеляцию тоже.Остальные под арестом.
FONTAN

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:51

FONTAN написав:Zloj_Bober
Насколько я знаю К.отсудил только 12 заправок и на на это НБУ подал аппеляцию тоже.Остальные под арестом.

Апеляцию отклонили.

Теперь подали в высшую инстанцию.

Почему остальные под арестом? Их нужно отчуждать, как у людей машины и квартиры, которые мне сейчас предлагают напарить за мои деньги. Странно почему процесс не запущен(
Zloj_Bober

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:51

Президенту України п.Ющенку В.А.
Прем”єр-міністру України п.Тимошенко Ю.В.
Депутатам Верховної Ради VI-скликання
Голові Національного банку п.Стельмаху В.С.
Генеральному прокурору України п.Медведьку О.І.
Голові СБУ п.Наливайченку В.О.
Голові Верховного Суду України п. Онопенку В.В.
Від обманутих вкладників „Укрпромбанку”

УЛЬТИМАТУМ

Ми, що нижче підписалися -громадяни України , котрі не можуть отримати в „Укрпромбанку” кошти , термін повернення яких закінчився за умовами депозитних договорів. Піврічний мораторій на вимоги кредиторів до „Укрпромбанку” закінчився 21 липня 2009 року. „Укрпромбанк” віддавати кошти депозитів відмовляється. Шановні, Ви цього не знали?
Чому Ви, керівники держави , за період дії мораторію не підготували вирішення проблеми таким чином, щоб не допустити соціальних збурень?
Ми звертаємось до всіх керівників гілок державної влади з вимогою термінового втручання у кризову ситуацію , що склалась навколо „Укрпромбанку” та інших проблемних банків у зв’язку з неповерненням нам вкладів. Ми, вкладники банку готові до рішучих дій у випадку якщо Ви не виконаєте своїх повноважень. Якщо нам не повернуть заощадження- соціальний вибух неминучий. Невже вище керівництво держави не може зупинити зухвалих і цинічних злодіїв, які вкрали гроші мільйонів українських громадян? Ми вибороли незалежність своєї держави , ми не зупинимось і не подаруємо зароблені кошти ні Вам, ні злочинним угрупуванням , котрі обдирають нашу державу , вкладаючи сумнівні оборудки, а врешті добрались і до коштів простих громадян! Ми розуміємо, що згадані оборудки стали можливими лише через Ваші потурання злодіям. А непритягнення їх до кримінальної відповідальності свідчить що Ви в цьому теж заінтересовані. Ми, на сьогодні, вже не безсловесна, тупа, сіра маса , не безмозглий електорат, котрий Ви вже сьогодні знову намагаєтеся черговий раз обдурити. Чи Ви думаєте, що афера з радянськими грошима 90-х років забута і її знову вдасться повторити ? Чи Ви думаєте, що ми будемо боротися лише проти злочинних банкірів, але не боротимемося проти Вас, якщо Ви не приймете належних заходів?

Вимагаємо:
1. До 01 серпня 2009 року в засобах масової інформації об’явити про Ваші дії, щодо безумовного виконання „Укрпромбанком” зобов’язань перед нами- вкладниками.
2. Негайно заарештувати всіх винних в незаконних „оборудках” та виведені за межі України коштів вкладників усіх банків, що опинилися в фінансовій скруті.
3. Зібрати позачергове засідання Верховної Ради для розгляду та розв”язання питання обманутих вкладників банків.
4. У випадку невиконання наших вимог, ми створимо громадський комітет обманутих вкладників (всіх банків), щоб організовувати акції протестів і непокори.

Підписи:
Іванна

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:53

Zloj_Bober написав:Можно редакцию:
1. Когда будет принято решения о рекапитализации?
2. При решении учитываеться влияние на всю банковскую системму?
3. Не забыл ли кабмин про 2 млрд рефиансирования НБУ?
4. ЮВТ Вы лоббируете приступные интересы Привата?
5. Ранее за фин. махинации топ-ов и владельцев привлекали к уголовной ответственности! Сейчас исключение? Это корупция!
6) рассматривались ли им другие варианты спасения банков;
7) когда люди и юр лица получат обратно свои вклады;
8) какие санкции будут к банку за невыдачу вклада;

"Вы перестали пить коньяк по утрам?" (с) ;)
satyr

Повідомлення Додано: Чет 30 лип, 2009 17:55

Иванна, я . возможно, один из самых далеких от рабской психологии человек.
Я говорю об организации.
Если все все в один момент говорят- получается "биомасса из слов"
И если глупости говорят- эффект "0"
И если свистят- дудят не на раз-два- три- получается не требование , а визг шавки...
Дальше можете развивать, надеюсь, Вы поняли, что я хочу сказать.
Elelja

#<1 ... 12121213121412151216 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ