А яка мінімальна ціна реальна в найближчій перспективі два три роки ?
Мінімальна ціна - це багатометражне повітря у дупі світу. А так - може будуть окремі об'єкти по 500 долл не за повітря, хтозна, ви якось конкретизуйте, що вас цікавить. Ціна метра - то абстракції, купують не метри, а об'єкт.
Район голосієво, дві кім, не більше 2 км від метро, можна на єтапі котловану
Faceless написав:Мінімальна ціна - це багатометражне повітря у дупі світу. А так - може будуть окремі об'єкти по 500 долл не за повітря, хтозна, ви якось конкретизуйте, що вас цікавить. Ціна метра - то абстракції, купують не метри, а об'єкт.
А яка мінімальна ціна реальна в найближчій перспективі два три роки ?
1m2 = 1,5 середньої з/пл
Мне порой кажется что ты ваще того и все кто сейчас рулит этой бедной страной . В крызыс ты можешь вообще не найти покупателя и все твои расчёты до дупы .
Хотелось бы обратить внимание потенциальных инвесторов на некоторые нюансы с разрешительной документацией, которые лично меня насторожили.
Первый вопрос — с землей. Судя по Кадастровой карте, целевое назначение участка — промышленность. На каком тогда основании здесь собираются строить жилье и на каком этапе будет изменено ее целевое назначение?
zahar_ написав:Хотелось бы обратить внимание потенциальных инвесторов на некоторые нюансы с разрешительной документацией, которые лично меня насторожили.
Первый вопрос — с землей. Судя по Кадастровой карте, целевое назначение участка — промышленность. На каком тогда основании здесь собираются строить жилье и на каком этапе будет изменено ее целевое назначение?
На старте практически у всех застройщиков земля еще недооформлена. Спросили вариант - вот он. Я бы не взял (С)
Ukrainian написав:[quote="3830520:Faceless"] Мінімальна ціна - це багатометражне повітря у дупі світу. А так - може будуть окремі об'єкти по 500 долл не за повітря, хтозна, ви якось конкретизуйте, що вас цікавить. Ціна метра - то абстракції, купують не метри, а об'єкт.