Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Плачу за газ і коли ввожу офіційний тариф 6.879 то поле підсвічується червоним і кнопка СПЛАТИТИ неактивна(хоча суму рахує справно) для оплати приходиться міняти тариф щоб число було на один знак меншим до приміру 6.88 і тоді кнопка СПЛАТИТИ активується а я переплачую на 1 копійку. Виправте будьласка цей баг.
Дякую.
А віз і нині там! знову роблю перплату на 8 копійок, мені їх не жалко я просто порядок люблю в рахунках.
Уж полночь близится, а ПУМБа сачкує... Записався по тіліпону на 08.11.2016. На 07 не схотіла панянка записувати, не став сперечатися... Хоча на 99,9% впевнений, що нікого в черзі немає ні на 7, ні на 8 листопада. Бо не бачу навали донецьких у Львові...Що то було? Вредність? Чи синдром вахтера? Дрібниця, але неприємний осадочек... Далі сказав, що хочу отримати по довіреності одночасно і на маму і чи треба окрема реєстрація? Виявилося, що треба і час між моєю призначеною зустрічю і маминою - 1 година, начебто то дві різні людини прийдуть... Взагалі не сподобалося.... Далі буде...
П.С. Подивлюся ще, чи вимагатимуть довіреність залишити, або робити її нотаріальну копію. ПУМБа запевняла, що в них таких заморочок немає. Перевірю...
Козак-характерник написав:Уж полночь близится, а ПУМБа сачкує... Записався по тіліпону на 08.11.2016. На 07 не схотіла панянка записувати, не став сперечатися... Хоча на 99,9% впевнений, що нікого в черзі немає ні на 7, ні на 8 листопада. Бо не бачу навали донецьких у Львові...Що то було? Вредність? Чи синдром вахтера? Дрібниця, але неприємний осадочек... Далі сказав, що хочу отримати по довіреності одночасно і на маму і чи треба окрема реєстрація? Виявилося, що треба і час між моєю призначеною зустрічю і маминою - 1 година, начебто то дві різні людини прийдуть... Взагалі не сподобалося.... Далі буде...
П.С. Подивлюся ще, чи вимагатимуть довіреність залишити, або робити її нотаріальну копію. ПУМБа запевняла, що в них таких заморочок немає. Перевірю...
Представитель сегодня остался в школе двойки исправлять.