Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lincoln2 написав:Депозит "Акційний +2,7%" ,Термін депозиту -15 місяців , 19,50%+2,7%=22,20%...как то мало инфо на сайте по депозиту этому...не бось проценты в конце срока да и еще парочку заморочек..мож кто смог вникнуть или в отделении расспросить ? поведайте , плиз...
Задача Дано: картбланш: дата отримання і початку використання 01/09 використано: вересень - 2.650₴ жовтень - 3.700₴ поповнення: жовтень - 200₴ - кеш-бек жовтень - 190₴ - ОМП згідно отриманої смс-ки в ІБ світиться ОП до 30/11 - 271₴ Знайти: скільки заплатити банку?
ПС. читав вище, що оплата розраховується ОМП * 20 - кеш-бек = 271 * 20 - 200 = 5.220₴, щось "зажирно" виходить, явно не вписується в грейс ні 90 днів, ні 60
d_12 написав:Задача Дано: картбланш: дата отримання і початку використання 01/09 використано: вересень - 2.650₴ жовтень - 3.700₴ поповнення: жовтень - 200₴ - кеш-бек жовтень - 190₴ - ОМП згідно отриманої смс-ки в ІБ світиться ОП до 30/11 - 271₴ Знайти: скільки заплатити банку?
ПС. читав вище, що оплата розраховується ОМП * 20 - кеш-бек = 271 * 20 - 200 = 5.220₴, щось "зажирно" виходить, явно не вписується в грейс ні 90 днів, ні 60
2650+3700=6350-200-190=5960. Можливо якісь трати в жоттні списались в листопаді.
Torerro Я не заморачиваюсь такими подсчетами, просто смотрю на последнюю СМС-ку в месяце с доступным лимитом, отнимаю КБ и плюс 10+ грн до круглой суммы. Может там и есть переплаты, но точно всегда будешь в грейсе!
Квесторе_поверніться тобто тільки перший місяць був в грейсі 90 днів, а потім перехід грубо на 30 денний грейс: за жовтень потратив - до кінця листопада сплати, а я чомусь хибно думав, що тільки сплата трат за вересень. дам по +
d_12 написав:Квесторе_поверніться тобто тільки перший місяць був в грейсі 90 днів, а потім перехід грубо на 30 денний грейс: за жовтень потратив - до кінця листопада сплати, а я чомусь хибно думав, що тільки сплата трат за вересень. дам по +
ну это не 30 дневный, а 60 дневный льготный период
d_12 написав:Квесторе_поверніться тобто тільки перший місяць був в грейсі 90 днів, а потім перехід грубо на 30 денний грейс: за жовтень потратив - до кінця листопада сплати, а я чомусь хибно думав, що тільки сплата трат за вересень. дам по +
Не зовсім зрозумів. Якщо грубо то лише перший грейс до 3 місяців. Всі наступні до двох. Виписку по рахунку Ви брали? Коли там списання? Списання в листопаді по ідеї повинні вже бути в грейсі листопада, грудня.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Чет 10 лис, 2016 14:38, всього редагувалось 1 раз.