Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
guntherhouse777 написав:Так гляньте, в отделениях пусто, никого. Проходил мимо Идеи в 8-55. Я посчитал:18! человек.
В очереди за счастьем в виде 20+2,7?
Не знаю, просто глянул, а там так много народу. В другой раз в кассу было паломничество.
А вообще Ворлон вон правильно делает: нефиг там появляться вообще. Кроме первого раза.
Ну в Ідеї та Кредо в основному тусуються пшекофіли хтось отримує злоті, хтось пересилає, а хтось документи на візу оформлює. Ну а у Комсомолі спокійно і затишно, мені особисто подобається сервіс, тіко ставки тут пістні по $
Ну в Ідеї та Кредо в основному тусуються пшекофіли хтось отримує злоті, хтось пересилає, а хтось документи на візу оформлює. Ну а у Комсомолі спокійно і затишно, мені особисто подобається сервіс, тіко ставки тут пістні по $ [/quote]
какой пакет на сегодня актуален для депозитчиков и соотвественно ссылку на тарифы
sens написав:какой пакет на сегодня актуален для депозитчиков и соотвественно ссылку на тарифы
Доброе утро, sens! На сегодняшний день при оформлении депозита Клиент получает карту в рамках пакета услуг «Плативка». Дополнительно оформив карту в рамках пакета услуг «Оптимальный» Вы с легкостью сможете выгодно управлять своими средствами дистанционно, с помощью интернет-банкинга «ТАС24».
ruvex написав:п.с. От таких бонусов можно натереть только ноги.
ага, якщо ще врахувати, що скретч-карток в понеділок не було і ми чекали день поки їх підвезуть... дарма чекали. Аби я був з дружиною, то відмовився б від такого шикарного бонусу Втрачений день дає більше збитку, ніж "навар" з бонусу
v57 написав:http://www.tascombank.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=41 пункт Комісія за встановлення ліміту / видачу кредиту это шоб взять 500гр на 2дня надо заплатить мин 1000гр? +%%
Срок кредитования строк депозита + 32 дня, так что на 2 дня придется брать в другом месте