Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Панове, є миттєва Уні і підв'язана допкою карта з фото. Чи заблокую картку з фото при заміні основної на голд? Гарячка стверджує, що голд буде на іншому рахунку, тому усі допки заблокуються, що мені видається, м'яко кажучи, сумнівним. Чи є хтось, хто нещодавно пробував таке на практиці?
klug написав:Панове, є миттєва Уні і підв'язана допкою карта з фото. Чи заблокую картку з фото при заміні основної на голд? Гарячка стверджує, що голд буде на іншому рахунку, тому усі допки заблокуються, що мені видається, м'яко кажучи, сумнівним. Чи є хтось, хто нещодавно пробував таке на практиці?
Сумнівно, що Голд буде на іншому рахунку. У мене при заміні миттєвої Уні на Голд по строку дії Голд підвязалася до того самого рахунку, що і була миттєва. Але допки не було, зробив її вже після активації Уні Голд, працюють обидві. Як буде під час заміни картки при діючій допці важко сказати, раніше хтось писав, що і блокувалися допки...
Если выпускать карту с фото, то блокируются неименные карты. Если выпускать неименную, то наоборот, заблокируются именные.
Что будет, если выпустить неименную голд к счёту, где есть простая именная карта.. наверное она заблокируется.
Есть вариант поступить так: на месте менеджер посмотрит, позволяет ли система не блокировать простую именную карту, и если всё-таки блокирует, то попросить открыть Gold отдельным счётом.
Второй вариант, сразу заказать именной Голд за 100 грн., чтобы остальные именные не блокировались, если возможно так поступить. Уточнить на месте.
klug написав:Панове, є миттєва Уні і підв'язана допкою карта з фото. Чи заблокую картку з фото при заміні основної на голд? Гарячка стверджує, що голд буде на іншому рахунку, тому усі допки заблокуються, що мені видається, м'яко кажучи, сумнівним. Чи є хтось, хто нещодавно пробував таке на практиці?
Допку(карту с фото) заблокируют. Жене заблокировали. Я поступил по другому: взял карту "Слава Україні" и к ней перепривязал как допку карту с фото.А только потом перевыпустил основную. Но уже она оказалась без допки. Требуется грамотный сотрудник. В моем отделении такой есть. Можете по указанному алгоритму настаивать в своем отделении. На руках 3 Уни.
Сумнівно, що Голд буде на іншому рахунку. У мене при заміні миттєвої Уні на Голд по строку дії Голд підвязалася до того самого рахунку, що і була миттєва. Але допки не було, зробив її вже після активації Уні Голд, працюють обидві. Як буде під час заміни картки при діючій допці важко сказати, раніше хтось писав, що і блокувалися допки...
Из практики:при замене мгновенной Уни голд - заблокировали к чертям ворлд с фото.
И очень жаль, что на жадных лохов потратили бюджетные деньги.
Во-первых, не потратят ни копейки из бюджета. В наличии в фонде 8 млрд. Во-вторых, выплаты положены без каких-либо специальных законов. В третьих, как минимум два закона предусматривает компенсацию за счёт имущества акционеров. И акционеры, и их имущество здесь, не на Луне, они даже не находят нужным бежать куда-либо. Осталось нашим доблестным службам только взять и взыскать, так, как это делают во многих восточных и западных странах. В четвёртых, никому ничего ещё не заплатили, а вы уже локти кусаете. )