то чого тягне? Чим швидше заллє гроші, ти краще для всіх.
|
|
![]() ![]() Re: Платинум БанкДва п-банка забагато, як не з'їдять бегемот то залишиться...
![]() ![]()
Для того, щоб у Вас не виникало жодних питань та сумнівів щодо статусу Вашого депозиту, ми можемо зараз перевірити інформацію. Напишіть нам, будь ласка, в особисті повідомлення ПІБ, ІПН і контактний номер телефону. У найближчим часом представник Контакт-центру Вам передзвонить і відповість на всі питання надавши розгорнуту відповідь по статусу Вашого депозиту. Востаннє редагувалось Platinum Bank в П'ят 16 гру, 2016 12:00, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якщо тіло депо на поточний мало впасти...то вже можна забирати. Але не більше 25000 грн...все інше після 2 робочих днів, замовивши суму. Якщо на картковий - десь під обід.
![]() все зарахувалося, але чому це зарахування на поточний відбувається не до 9.00, а після. Ще в 9.30 грошей не було, а біля 10-ї (коли дойшов до відділення) менеджер вже бачив гроші на поточному. У мене я підозра, що я б Кліку їх досих пір не побачив, бо на поточному мали залишитися копійки, який я не знімав у касі. І зараз я їх не бачу в Кліку, хоча в історії транзакцій вони відображаються. Востаннє редагувалось KIM30 в П'ят 16 гру, 2016 12:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Платинум БанкА тем временем...
В главном офисе Platinum Bank открылась арт-галерея для сотрудников и партнеров Platinum Bank объявляет о запуске проекта по продвижению и популяризации украинского современного искусства в деловом пространстве. В главном офисе банка уже открылась импровизированная арт-галерея для сотрудников и партнеров. Планируется, что экспозиция в ней будет обновляться ежемесячно. В рамках проекта, арт-куратор Юлия Нужина будет представлять работы талантливых художников нашей страны. Концепция Platinum Bank Art Gallery передает главные принципы деятельности банка и его проевропейскую модель организации внутренней структуры. ![]() у мене теж з ВК зняв на поточний більше години тому. В історії відображається, а на залишку немає ![]() Востаннє редагувалось KIM30 в П'ят 16 гру, 2016 13:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Платинум БанкКак подтвердил еще осенью экс-директор департамента лицензирования НБУ Александр Завадецкий, у банка выявлены проблемы в результате стресс-тестов: например, отмечено «выведение» средств на связанных лиц: «Банк может выжить только в случае проведения докапитализации его собственниками». Он еще несколько месяцев тому акцентировал внимание на том, что НБУ обязан был запретить банку прием средств вкладчиков.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|