Тоже пытался в Базисе купить пиццы за Бонус+ - терминал не принял PIN. 2 раза вводил. Пошел в соседнем банкомате Привата проверил счет - код верный, остаток на бонусе тоже.
Думаю, что мутит сам собственник Базиса.
|
|
Re: ПриватбанкТоже пытался в Базисе купить пиццы за Бонус+ - терминал не принял PIN. 2 раза вводил. Пошел в соседнем банкомате Привата проверил счет - код верный, остаток на бонусе тоже.
Думаю, что мутит сам собственник Базиса. Висловлю свою думку. Думаю,що у Лавренчука вже через лічені хвилини після ефіру Червоненка обривався телефон від журналістів.Нагадаю,інтерв"ю було позавчора.Що зробив би Лавренчук,якби такого факту не було?Та щонайменше сам би вийшов до журналістів чи написав повідомлення у Фейсбуці,що такого не було,Червоненко каже неправду. Думаю,що відімкнув телефон,тому до цього дня й немає від нього коментаря. Друга думка.Тут пишуть,що це вже не перша атака на "Приват" і до цього він витримував,остання масштабна була в грудні минулого року.Проблеми в "Приваті" були давно,але влада обминала ці питання в силу різних причин.Але тільки зара,на відміну від минулого грудня,проблему "Привата" прив"язали до співпраці з МВФ.Тому хоче влада чи не хоче,але прийдеться націоналізувати,що не є найгіршим варіантом. Головне зара,щоб держава зробила свою частину роботи,а клієнти "Привата" свою. Держава розуміє скільки тре докапіталізувати і готова це зробити.Задача клієнтів "Привату" - не сіяти паніку,бо підстав для паніки в разі націоналізації немає.Всі депозити держава поверне вчасно і в повному обсязі.Тому що є розуміння масштабів докапіталізації,і грошей повністю вистачить для всіх. Тому не нагнітайте паніку,не рубайте гілку,на якій сидите.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||